• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Cinsiyetini Sor! Merhaba kuşumun yavrumu ve cinsiyeti nedir yardımcı olurmusunuz🙏🏻

sevgi25

Yeni Üye
Yaa ben eş olurlar diye özellikle dişi olsun istemiştim dişi dedi satıcı emin olarak olsun napalım onuda çok sevdik iki erkek olsunlar ozaman🙈🙈çok yabani ama alışırmı ele buğün resmini çekecekken kaçırdım elimden çarptı demekki biyere nasıl çıkıcak dışarı istiyorum ki özgür olsunlar hep ama şuan çok erken sanırım kontrolsüz uçuyor

sevgi25

Yeni Üye
Geri vermeye kıyamam asla onu napalım olsun artık size güveniyorum çok emin konuştunuz çünkü iki erkek anasıydım zaten şimdide buna iki erkek kuş eklendi😄demekki petshopçular anlayamıyor @Aslı Ö.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Flaşsız bir kaç tane daha fotoğraf ekler misiniz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Şimdi de kararsız kaldım 🤭 iki ve üç numarada eklediğiniz fotoda dişi gördüm. Siz yanında olduğunuz için daha iyi bilirsiniz burun kenarında beyazlık belirgin mi. Evetse dişidir değilse erkektir.

sevgi25

Yeni Üye
Evet burun kenarları belirgin şekilde beyaz🙏🏻çok çok teşekkür ederim hepinize kuş çok yabani alışma ihtimali varmı yoksa bu şekilde devam mı eder dişi olduğu için @Demet bükay @Aslı Ö. erkek kuşumdan çok iri onu istememe gibi durum olabilirmi diğer kuşumda 3-4 aylık

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet burun kenarları belirgin şekilde beyaz🙏🏻çok çok teşekkür ederim hepinize kuş çok yabani alışma ihtimali varmı yoksa bu şekilde devam mı eder dişi olduğu için @Demet bükay @Aslı Ö. erkek kuşumdan çok iri onu istememe gibi durum olabilirmi diğer kuşumda 3-4 aylık
Alışır merak etmeyin. Daha hanenize yeni girdi. Zaman tanıyın biraz. İstememe durumu yorumu için henüz çok erken. Amaç yavru almaksa eğer kuş dişi ise kızgınlığa girmesi gerekir. Demet abla bu konulara daha hakim onunda yorumları olacaktır 🌸

sevgi25

Yeni Üye
Merhaba bişey daha sorabilirmiyim rahatsız etmeyeceksem kuşu petshoptan aldık civcivlerin olduğu yer temizlenmez ya hiç ağır bir koku olur o koku kuşun üzerine sinmiş çok pis kokuyor diğer kuşum asla bu şekilde değil ne yapabilirim bunun için evdede bir koku oluyor rahatsız ediyor kafesini hergün temizliyorum birde @Demet bükay

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba bişey daha sorabilirmiyim rahatsız etmeyeceksem kuşu petshoptan aldık civcivlerin olduğu yer temizlenmez ya hiç ağır bir koku olur o koku kuşun üzerine sinmiş çok pis kokuyor diğer kuşum asla bu şekilde değil ne yapabilirim bunun için evdede bir koku oluyor rahatsız ediyor kafesini hergün temizliyorum birde @Demet bükay
Merhaba sprey kutusuna ılık su doldurun içine 2 damla sirke yada kekik çayı damlatın püskürtün hem bakteri varsa alsın hem tüyler parlasın hemde koku azalsın

sevgi25

Yeni Üye
Çok soru sordum hakkınızı helal edin bide siyah yapıyor dışkısnı bu nedir diğer kuşumda görmemiştim hiç🙏🏻çok teşekkür ederim hemen yapıcam dediklerinizi

sevgi25

Yeni Üye
Demet hanım kuşum hastalıktan çıkmasına rağmen yemesi içmesi düzeldi fakat tüyleri canlı değil hala sessiz kuş geldiğinden beri ötmüyordu devam ediyor bu vitaminlerle düzelirmi bu @Demet bükay ayrıca çok zayıf dal darı yemiyor yemide kaliteli aldım ama aynı hala

sevgi25

Yeni Üye
Yeni gelen kuşumda aşırı hırçındı deliydi ama gerçekten sevgi iyileştiriyormuş bir hafta o hırcın kuş ele gelmeye başladı bize alıştı dediğiniz gibi oldu @Uygar

Üst Alt