• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Öncelikle bizi tercih ve tavsiye ettiğiniz için hepinize teşekkürler 😊🙏
Gerwit 30 ml ve Mamaist 1.sınıf Kızıldaldarı bekleyenler için yeni ürün stoklarımızdadır😊
Ayrıca Aşagıdaki tohumları tedarik ettik çarşamba veya perşembe günü bölünmüş olarak stoklarımızda olacaktır lütfen takip ediniz sağlıklı günler dileriz🙏Ekli dosyayı görüntüle 55602
Evi araba ne varsa satıp:love: alıp canlara yedirmek lazım çok iyi ürünler

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Öncelikle bizi tercih ve tavsiye ettiğiniz için hepinize teşekkürler 😊🙏
Gerwit 30 ml ve Mamaist 1.sınıf Kızıldaldarı bekleyenler için yeni ürün stoklarımızdadır😊
Ayrıca Aşagıdaki tohumları tedarik ettik çarşamba veya perşembe günü bölünmüş olarak stoklarımızda olacaktır lütfen takip ediniz sağlıklı günler dileriz🙏Ekli dosyayı görüntüle 55602
Bir sonraki sipariş içerikleri belli oldu. 😁

Rica ederim kardeşim afiyet olsun canlara 😊desteğin için ayrıca teşekkürler🙏
Ben teşekkür ederim abicim. 😊

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Değerli Arkadaşlar 01/11/23 - 28/11/23 tarihleri arasında sürat kargo tarafından ulaşılmayanlar yani eline siparişi geçmeyen arkadaşlarım tanzim süreci için lütfen mamaist whatsap hattından ulaşınız..Takibe göre yeniden siparişinizi gönderip mağduriyetinizi karşılayacağız☺🙏

__bidunya

Aktif Üye
@mamaist bu nasıl bir hız böyle 😳 dün sipariş verdim bugün hepsi elimde hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim paketleme zaten muhteşem 🥰 sadece suluklar birbirine iyice yapışmış onları ayırmaya çalışacağım biraz zorlayacak gibi 🥲 bundan sonraki alışverişlerim hep sizden ☺IMG-20231201-WA0026.jpgIMG-20231201-WA0025.jpgIMG-20231201-WA0025.jpg

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@mamaist bu nasıl bir hız böyle 😳 dün sipariş verdim bugün hepsi elimde hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim paketleme zaten muhteşem 🥰 sadece suluklar birbirine iyice yapışmış onları ayırmaya çalışacağım biraz zorlayacak gibi 🥲 bundan sonraki alışverişlerim hep sizden ☺Ekli dosyayı görüntüle 55783Ekli dosyayı görüntüle 55784Ekli dosyayı görüntüle 55784
Afiyet olsun canlara 🥰 sulukları biraz sıcak suya bandırın çıkar yada hafif Ocak'ta ısıtın yine ayrılır 👍

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Değerli Arkadaşlar 01/11/23 - 28/11/23 tarihleri arasında sürat kargo tarafından ulaşılmayanlar yani eline siparişi geçmeyen arkadaşlarım tanzim süreci için lütfen mamaist whatsap hattından ulaşınız..Takibe göre yeniden siparişinizi gönderip mağduriyetinizi karşılayacağız☺🙏
Bugün veriyorum yarın geliyor👍🤲kargocu tanıyor artık kuşlara mama geldi diyor🤣🤣🤣🤣
Teşekkür ediyorum @Şehmus BAKIR kardeşim ❤🤲☺

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bugün veriyorum yarın geliyor👍🤲kargocu tanıyor artık kuşlara mama geldi diyor🤣🤣🤣🤣
Teşekkür ediyorum @Şehmus BAKIR kardeşim ❤🤲☺
valla Şehmus abiyle aynı ilçe deyim bana 3 gün sonra geliyor anlayamadım gitti ben sürat kargoyu sevmiyorum zaten kargoyu fırlatır gibi yere attı kargoyu ama mamaistten yana sıkıntı yok çok güzel paketleniyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
valla Şehmus abiyle aynı ilçe deyim bana 3 gün sonra geliyor anlayamadım gitti ben sürat kargoyu sevmiyorum zaten kargoyu fırlatır gibi yere attı kargoyu ama mamaistten yana sıkıntı yok çok güzel paketleniyor
Bazen 11 de bazen öğleden sonra 5 de veriyor kargomu. Ertesi sabah 11 de kapım çalınıyor. Aylardır hiç sekmedi.. Teşekkür ederim tekrar @Şehmus BAKIR teşekkür ederim mamaist.com❤☺👍🦜

mamaist

Aktif Üye
Sponsor
Değerli kafeskuslari com ailesi öncelikle hepinize iyi günler diliyorum☺ Sizlerden bir ricada bulunmak istiyoruz🙏 Mamaist com sizlere daha iyi hizmet ve daha çok gelişmesi için lütfen siteye aldığınız ürünlerin altına yorum yaparak ve aynı şekilde memnuniyet ve şikayetlerinizi de bildirirseniz böylece hatalar gözardı edilmeyecektir desteğiniz ve tavsiyeleriniz için hepinize teşekkür ederiz. Sağlıklı günler diliyoruz 🥰

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba herzaman olduğu gibi bugün de mamaist.com SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM 💓😊ürünlerim çok taze, Cennetlerimin çekirdeği, muhabbetlerim ak darı yı yemeye başladı bile😊💓çok teşekkür ederim, paketleme ayrı bir özenli kargo çok hızlı💓@Şehmus BAKIR hocam emeğine yüreğine sağlık, verdiğim ölçülerden daha çok geldiler🤲her daim..
💓Mamaist.com 💓

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba herzaman olduğu gibi bugün de mamaist.com SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM 💓😊ürünlerim çok taze, Cennetlerimin çekirdeği, muhabbetlerim ak darı yı yemeye başladı bile😊💓çok teşekkür ederim, paketleme ayrı bir özenli kargo çok hızlı💓@Şehmus BAKIR hocam emeğine yüreğine sağlık, verdiğim ölçülerden daha çok geldiler🤲her daim..
💓Mamaist.com 💓
Afiyet olsun canlara ablacım bereketli olsun inşallah ☺🙏

Üst Alt