• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Abi karıştırayım mı ortalıgı şifa tohumu diye mamaiste gelsin diye ismini ifşa edeyimmi
Var buldum da eski mahsül diye almamıştım yeni mahsülü bekliyorum kardeşim 😊 Hatta kızıl daldarıyı beğenmediğim için geri gönderdim şimdi daha iyisi gelecek inşallah 🙏

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Var buldum da eski mahsül diye almamıştım yeni mahsülü bekliyorum kardeşim 😊 Hatta kızıl daldarıyı beğenmediğim için geri gönderdim şimdi daha iyisi gelecek inşallah 🙏
Ne zaman gelirler abi? Ona göre ilaçlarla birlikte alayım bende. 😊

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Salı veya çarsamba gelecek inşallah

Daldarı haftaiçi gelecek ama diğer tohumları bilmiyorum gelince yazacam buraya kardeşim
Daldarı gelince alırım inşallah o zaman abicim. Gölge kilo alsın diye daldarı veriyorum,ayırdım diğerlerinden. Yem olarakta aspur vereceğim sadece, kilo alsın diye. Besleme yapıyorum ama 36 gramda kaldı.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR hocam benim kuş rahatsızda yine sizlerle konuşup sipariş verdin ne zaman gelir?
Yarın kargoya verilir ertesi gün elinize geçer ama kuşunuzun rahatsızlığı nedir? Takviyeler ilaç değildir hocam öyle hemen fayda göstermez siz kuşunuzun rahatsızlığı ile ilgili bir konu açın yardımcı olmaya çalışalım

hsyncandd

Yeni Üye
Yarın kargoya verilir ertesi gün elinize geçer ama kuşunuzun rahatsızlığı nedir? Takviyeler ilaç değildir hocam öyle hemen fayda göstermez siz kuşunuzun rahatsızlığı ile ilgili bir konu açın yardımcı olmaya çalışalım
Açtım zaten abi sen video ekle dedin dur seni etiketliyim bak bir

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Kargom geldi (kanatlı oil turbo ve gervit w) almıştım Şehmus abi saolsun birde hediye gaga taşı yollamış stt tarihleri filan hep üstünde var nasıl kullanılacağıda saolsun @Şehmus BAKIR
Geçmiş olsun bu arada , acaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bende sipariş verdim o yüzden tahmin yürütmek istedim de :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kargom geldi (kanatlı oil turbo ve gervit w) almıştım Şehmus abi saolsun birde hediye gaga taşı yollamış stt tarihleri filan hep üstünde var nasıl kullanılacağıda saolsun @Şehmus BAKIR
Afiyet olsun canlara 😊
Geçmiş olsun bu arada , acaba hangi şehirde yaşıyorsunuz bende sipariş verdim o yüzden tahmin yürütmek istedim de :)
İstanbulda o 👍😊 kargolarınız sipariş verdiğiniz aynı gün veriliyor lakin kasım günleri kampanyası var uygulamalar çok kasıyor kargo firmalarını bu yoğunluktan dolayı gecikme olabilir benlik bir durum yok arkadaşlar 🙏

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Afiyet olsun canlara 😊

İstanbulda o 👍😊 kargolarınız sipariş verdiğiniz aynı gün veriliyor lakin kasım günleri kampanyası var uygulamalar çok kasıyor kargo firmalarını bu yoğunluktan dolayı gecikme olabilir benlik bir durum yok arkadaşlar 🙏
Hocam dün akşam 19:30 gibi sipariş vermiştim emeğinize sağlık şimdiden 😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
FA1D9218-906B-4A1D-913C-25CEAC4F9642.jpeg
İlk alışverişimi yapmış oldum çok güzel özenli paketlenmişti paketi zor açmıştım gayet özenle paketlenmişti teşekkür ederim emeği geçen herkese 😊 ayrıca diğerlerini biliyorum fakat turbo nefes açıcı kaç damla 50 ml bilenler yazabilir mi ve dolaba koyulur mu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ekli dosyayı görüntüle 55478
İlk alışverişimi yapmış oldum çok güzel özenli paketlenmişti paketi zor açmıştım gayet özenle paketlenmişti teşekkür ederim emeği geçen herkese 😊 ayrıca diğerlerini biliyorum fakat turbo nefes açıcı kaç damla 50 ml bilenler yazabilir mi ve dolaba koyulur mu
Afiyet olsun canlara😊nefes açıcıyı özellikle kış aylarında hafta da bir yarım suluk (50ml)içme suyuna 4 damla olarak sabahtan akşama kadar kalacak şekilde verebilirsiniz. Ayrıca 200 ml suya 20 damla şeklinde spreyleme olacak şekilde kuşların ortamına spreyleyebilirsiniz ortamı ferahlatır bizim bile nefesimiz açılıyor 😂

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Afiyet olsun canlara😊nefes açıcıyı özellikle kış aylarında hafta da bir yarım suluk (50ml)içme suyuna 4 damla olarak sabahtan akşama kadar kalacak şekilde verebilirsiniz. Ayrıca 200 ml suya 20 damla şeklinde spreyleme olacak şekilde kuşların ortamına spreyleyebilirsiniz ortamı ferahlatır bizim bile nefesimiz açılıyor 😂
aynen hocam epey güzel nefes açıcı bir kokusu var kargoyu açtığımda direkt kokusu geldi çok güzeldi teşekkür ederim sağolun 😊🙏🏻

Üst Alt