• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Enine durur zaten tünek takılınca 😊 sırt çantası gibi değil. Hoş zaten hemen alacağım bi şey de değil, zamanla fikrim değişir 😅 teşekkür ederim tavsiye için
Bu çantalarda tünek boydan takılıyor sevgili Zeus, kuş dışarı baksın diye, yanyana 5 muhabbet kuşu alır, kuyruk dokunur, tabi ebat büyüdükçe rahat eder, büyüğüde kedi box kadar valiz😊

Zeus

Müdavim
Çantaların hepsi çok güzel ama lüksün sonu yok maalesef 😁 hepinize teşekkür ederim 🙏🏻

Zeus

Müdavim
Ya ama nedir bunlar 😍 Perşembe aldık bugün geldi 🙏🏻 biz pazartesi salı bekliyorduk. Kalamar Kemiği Kemirildi ✅ mama dındıklanıyor ✅ girit kum onaylandı ✅ takviyelere haftabaşı başlıyoruz. Zeolit tozu ve Mixplus almayı unutmuştum nefes açıcı diye bir şey eklemiştim Şehmus bey sağ olsun yanlış aldığımı söyleyince doğrusunu eklemiş, ücret farkını ödemeyi teklif ettim ama gönlünden kopmuş Zeolit tozu ve tünek de yollamış hediye olarak. İnşallah sağlıkla yiyip büyüsün güzel Zeuscuk 🫶🏻 mamaist’e hızlı ve sağlam kargolama için teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık 🙏🏻IMG_4997.jpegIMG_4998.jpegIMG_5003.jpegIMG_5004.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Ya ama nedir bunlar 😍 Perşembe aldık bugün geldi 🙏🏻 biz pazartesi salı bekliyorduk. Kalamar Kemiği Kemirildi ✅ mama dındıklanıyor ✅ girit kum onaylandı ✅ takviyelere haftabaşı başlıyoruz. Zeolit tozu ve Mixplus almayı unutmuştum nefes açıcı diye bir şey eklemiştim Şehmus bey sağ olsun yanlış aldığımı söyleyince doğrusunu eklemiş, ücret farkını ödemeyi teklif ettim ama gönlünden kopmuş Zeolit tozu ve tünek de yollamış hediye olarak. İnşallah sağlıkla yiyip büyüsün güzel Zeuscuk 🫶🏻 mamaist’e hızlı ve sağlam kargolama için teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık 🙏🏻Ekli dosyayı görüntüle 58486Ekli dosyayı görüntüle 58487Ekli dosyayı görüntüle 58488Ekli dosyayı görüntüle 58489
Şifa olsun minnoşa😊💓🤲

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Ya ama nedir bunlar 😍 Perşembe aldık bugün geldi 🙏🏻 biz pazartesi salı bekliyorduk. Kalamar Kemiği Kemirildi ✅ mama dındıklanıyor ✅ girit kum onaylandı ✅ takviyelere haftabaşı başlıyoruz. Zeolit tozu ve Mixplus almayı unutmuştum nefes açıcı diye bir şey eklemiştim Şehmus bey sağ olsun yanlış aldığımı söyleyince doğrusunu eklemiş, ücret farkını ödemeyi teklif ettim ama gönlünden kopmuş Zeolit tozu ve tünek de yollamış hediye olarak. İnşallah sağlıkla yiyip büyüsün güzel Zeuscuk 🫶🏻 mamaist’e hızlı ve sağlam kargolama için teşekkür ederiz. Emeğinize sağlık 🙏🏻Ekli dosyayı görüntüle 58486Ekli dosyayı görüntüle 58487Ekli dosyayı görüntüle 58488Ekli dosyayı görüntüle 58489
Zeus çocuğa afiyet olsun 😊 mamaist ı tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz👍sağlikli günler dilerim

solitts

Yeni Üye
Kemirgenler için üst düzey yemlerimiz ,mamaist parrot yemi ve kuş taşıma çantası stoklarımızdadır. 😊
çeşit çeşit kuş oyuncakları getirmeyi düşünüyor musunuz gerçekten kuşların oynayacağı güzel yeni oyuncaklar efendim bi youtuberin sitesinde değişik oyuncaklar var onlar gibi getirseniz gerçekten alınır ve alırım ben de :):)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
çeşit çeşit kuş oyuncakları getirmeyi düşünüyor musunuz gerçekten kuşların oynayacağı güzel yeni oyuncaklar efendim bi youtuberin sitesinde değişik oyuncaklar var onlar gibi getirseniz gerçekten alınır ve alırım ben de :):)
Temsili fotoğraflar ekler misiniz 😊 link olmasın ama fotoğraf olarak 👍

solitts

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Esra Mutlu Atila

Yeni Üye
Dış parazit için vilmectin aradım bulamadım mamaist de. Nette de bulamadım. İstanbuldayım ama oturduğum çevrede satan yok. Bana dış parazit için yardımcı olurmusunuz

Üst Alt