• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardımcı olun muhabbet kuşum rahatsız

Malii27

Yeni Üye
Herkese iyi geceler yaklaşık 8 aylık dişi muhabbet kuşum bugün çok sessizdi kardeşimin ikazı sonucu kuşumu kafesinden çıkarttım çok halsizdi uçamıyordu, elime aldığımda baya bir tüy geldi elime dökülmüştü ishal gibi tam bilemiyorum yorgun hissediyor uyumak istiyor erkek kuşum kendisini öpüyor kaşıyor karşılık vermiyor yem ve suyunu içiyor 1 saat önce biraz daha iyiydi ama tam ne olduğunu bilmiyorum lütfen yardım edin kuşlarımı çok seviyorum :(

Ekli dosyalar

Malii27

Yeni Üye
Tüt dökümü mü acaba normalde çok enerjik ve ötmeyi çok sever bugün hiç ötmedi

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Merhaba kuyruğu görünecek şekilde videosunu streamable üzerinden ekler misiniz?

Fotoğrafta tam anlayamadım ama tüy dökemiyorsa o da halsiz yapar kuşu. B vitamini kullanın ve haftada bir tatlı kaşığı yulaf verin.

Malii27

Yeni Üye
Merhaba kuyruğu görünecek şekilde videosunu streamable üzerinden ekler misiniz?

Fotoğrafta tam anlayamadım ama tüy dökemiyorsa o da halsiz yapar kuşu. B vitamini kullanın ve haftada bir tatlı kaşığı yulaf verin.
IMG_8443.jpeg

Ekli dosyalar

Malii27

Yeni Üye
Şimdi kontrol ettim dışkısı böyle , daldarıyı çok seviyor onu koydum yedi , yemek yemeği çok sever normalde hep kilosu da normal

Malii27

Yeni Üye
Antibiyotiği veteriner verdi bilmiyorum ismi bi de aminasol verdi bana birisini sabah birisini akşam suyuna katacaksın dedi, hep uyukluyor ben ses veriyorum öyle kalkıyor hiç hali yok 1 kez uçunca hemen yere atıyor kendisini

Malii27

Yeni Üye
Eşi kendisini bırakmıyor ses veriyor hep tepki vermiyor 2 gündür kendisini kaşıttırıyor öptürüyor normalde dişi erkeğe yapardı tersi oldu şu an daldarı veriyorum yemek olarak normal yem yemiyor şu ara fazla

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
İstanbul da mısın kardeşim?

Malii27

Yeni Üye
Gaziantep’teyim abi cidden başka veteriner mi olur başka bir şey mi olur dayanacak gücüm kalmadı 2 günde ben de kendisiyle beraber hasta oldum iyileşsin valla kendisine adak adadım tavuk kesip bir aileye vereceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Gaziantep’teyim abi cidden başka veteriner mi olur başka bir şey mi olur dayanacak gücüm kalmadı 2 günde ben de kendisiyle beraber hasta oldum iyileşsin valla kendisine adak adadım tavuk kesip bir aileye vereceğim
Kardeşim tavuktan adak olmaz onu baştan diyim 😅şaka bir yana da gaziantepte iyi bir kanatlı uzmanı için @Mustafa27 etiketliyorum o yardımcı olacak seni yönlendirecek inşallah 👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Video bekliyoruz 👍
UVbZ8.png

Malii27

Yeni Üye
Abi ne videosu istiyorsunuz tam anlamadım çok ama çok özür dilerim, valla size yalvarıyorum lütfen toparlayalım bebeğimi çok üzüyor beni :’)

Malii27

Yeni Üye
Şimdi iki kuşum yanyana uyuyorlar hasta olan kabarık şekilde sabah inşallah video yükleyeceğim

Üst Alt