• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardımcı olun muhabbet kuşum rahatsız

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Lütfen arayın

Malii27

Yeni Üye
Dün çektiğim ama kalitesi düşük olan videolar var onları yükleyeceğim şimdi

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Kardeşim tavuktan adak olmaz onu baştan diyim 😅şaka bir yana da gaziantepte iyi bir kanatlı uzmanı için @Mustafa27 etiketliyorum o yardımcı olacak seni yönlendirecek inşallah 👍
Hocam daha önce hiç veteriner ihtiyacım olmadı çok şükür yalnız maalesef böyle bir büyükşehirde kanatlı uzmanı yok , az önce 10-15 veteriner inceledim tüm yorumları ile beraber , sadece 2 tane buldum kuşlardan ortalama şekilde anlayan hatta birinde ameliyat ettirip başarılı geçen bile olmuş yalnız arkadaşımız benden bilgi istiyor ben hastalık konusunda yüksek bilgiye sahip değilim kendisine özelden yardım etmeye çalıştım fakat maalesef hastalık konusunda dediğim gibi yüksek bilgiye sahip değilim sizler gibi değilim , bulduğum 2 veteriner bunlar ;E680F54B-ED64-4005-A253-6B2A89823E96.jpegD26B9AC3-252A-4416-863E-76C05F7EFE68.jpeg

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hocam daha önce hiç veteriner ihtiyacım olmadı çok şükür yalnız maalesef böyle bir büyükşehirde kanatlı uzmanı yok , az önce 10-15 veteriner inceledim tüm yorumları ile beraber , sadece 2 tane buldum kuşlardan ortalama şekilde anlayan hatta birinde ameliyat ettirip başarılı geçen bile olmuş yalnız arkadaşımız benden bilgi istiyor ben hastalık konusunda yüksek bilgiye sahip değilim kendisine özelden yardım etmeye çalıştım fakat maalesef hastalık konusunda dediğim gibi yüksek bilgiye sahip değilim sizler gibi değilim , bulduğum 2 veteriner bunlar ;Ekli dosyayı görüntüle 56440Ekli dosyayı görüntüle 56441
Pan vet bende paylaştım ama aracı yokmuş ablacım 24 saat de açık. Kuş yorumlarında olumlu geldi bana.

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Pan vet bende paylaştım ama aracı yokmuş ablacım 24 saat de açık. Kuş yorumlarında olumlu geldi bana.
Diğer Gaziantep veteriner kliniği yorumu benim hocam , daha önce sultan papağanım gagası sorunu vardı getirin olur dediler yalnız ameliyat gerekiyordu ameliyat yapamayız dediler zaten bende riskli diye yaptırmadım da ölüm riski var diye ama her ikisi de kuşlarla ilgileniyor hastalık konusunda , arkadaşımıza antibiyotik ve aminasol verilmiş

Malii27

Yeni Üye
Demet abla benim mükellefim veteriner o aminasol b vitamini verdi sabah ondan içirdim suyunda akşam da şırınga ile antibiyotik verdi 1 ml aktardım suyuna sabah yine değiştireceğim 4-5 gün uygılayacagım iyi gelirse yine ilaç alacağım kendisinden ama hangi antibiyotik bilmiyorum

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Diğer Gaziantep veteriner kliniği yorumu benim hocam , daha önce sultan papağanım gagası sorunu vardı getirin olur dediler yalnız ameliyat gerekiyordu ameliyat yapamayız dediler zaten bende riskli diye yaptırmadım da ölüm riski var diye ama her ikisi de kuşlarla ilgileniyor hastalık konusunda , arkadaşımıza antibiyotik ve aminasol verilmiş
Antibiyotik den sonra bağışıklık düşüyor ve isal oluyorlar. Eğer ki antibiyotik öncesi takviyeler yapılmış, ilaca hazırlanmış ise çocuk rahat geçiyor ilaç evresi. Yok hasta çocuğa direk veriliyorsa toparlanma zaman alıyor. Ve ilaç sonrası 5-7 günlük tedavi sonrası probiyotik ve multivitamin verilmeli.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Demet abla benim mükellefim veteriner o aminasol b vitamini verdi sabah ondan içirdim suyunda akşam da şırınga ile antibiyotik verdi 1 ml aktardım suyuna sabah yine değiştireceğim 4-5 gün uygılayacagım iyi gelirse yine ilaç alacağım kendisinden ama hangi antibiyotik bilmiyorum
Yemin yemeli enerji için, zayıflaması gerekli. Yemezse kursak besleme yapılmalı

Malii27

Yeni Üye
Suluklarına hafta 2 kez vitamin koyuyordum eskiden iyileşsin yine vitamin alacağım siz bana önerin iyileşirse ona bol bol her şeyden alacağım kurban olurum bebeklerime ben

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Videolar pek iştah açıcı değil kardeşim birde dünkü videolarmiş acaba bugün ne durumda kuşlar 😒 Bak arkadaşlar sana acil durum için araştırıp veteriner tavsiye etmişler bence imkanlarını zorla ve götür müdahale edilsin sonra pişmanlık duyma kardeşim

Malii27

Yeni Üye
Yulaf alacağım yarın yem kaplarına yulaf koyayım mı yem ile beraber demet abla

Üst Alt