• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Lütfen yardımcı olun muhabbet kuşum rahatsız

Mustafa27

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Daldarı çok seviyor hep ondan koyuyorum 2 gündür
Evet direnci düşmemesi için şuan daldarı ve aspur bolca verebilirsiniz normal zamandan farklı olarak , ve yemezse kursaktan besleme yapılmalı bir bilen kişi , veteriner veya petshoplardan

Doğacı

Eski Forumcu
Dışkılar bakteriyel bir soruna benziyor. Entrobac probiyotik kullanın,elle besleme mamasına zeolit tozu katın(bu sitede tarifi var ordan bakabilirsiniz),sonra da bir bilen tarafından kursaktan besleme yaptırın. Multivitamin olarak da Gervit multivitamin kullanabilirsiniz. Ayrıca kafesinizi Virkon S ile dezenfekte edin.Su olarak her daim kapalı şişe suyu verin. Dışkılar kötü. Benim size önerim kanatlı hekimine götürmeniz.

Malii27

Yeni Üye
Günaydın demet abla rüyalarımda bişe kuşumu gördüm bugün, uyanır uyanmaz baktım şimdi erkeği kendisini kaşıyor , duruyor öyle hareketsiz vitamin verecem şimdi kendisine

Malii27

Yeni Üye
Abiler ablalar şimdi entrobac almaya gideceğim b vitamini ve antibiyotiği veriyorken bunu şimdi vermek mantıklı mı

vitamin sabah 10:00-20:00

antibiyotik 20:00-10:00

dün böyle verdim müsadeniz varsa 1 hafta böyle devam edeceğim

Probiyotik ve yulaf alacağım bugün inşallah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abiler ablalar şimdi entrobac almaya gideceğim b vitamini ve antibiyotiği veriyorken bunu şimdi vermek mantıklı mı

vitamin sabah 10:00-20:00

antibiyotik 20:00-10:00

dün böyle verdim müsadeniz varsa 1 hafta böyle devam edeceğim

Probiyotik ve yulaf alacağım bugün inşallah
Antibiyotik bitince versen daha iyi ama çok iyi görünmüyor 😔🤲 veteriner hekim görsün lütfen götür onu🤲😔

Malii27

Yeni Üye
Yeni videoları izledin mi demet abla, antepte kuştan anlatan veteriner yok maalesef

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Yeni videoları izledin mi demet abla, antepte kuştan anlatan veteriner yok maalesef
İzledim ablacım yalnız çok halsiz ve keyifsiz😔karnı doysa enerjisi yükselir şiringa ile besleyebilirsen besle lütfen, elbesleme maması var mı elinde
İshali durması için besleme yapılması ŞART

Malii27

Yeni Üye
Daldarısını yedi yerine geçti bi 30 dk olmadı daldarı hariç bir şey yemiyor şu ara el ile hiç beslemedim

Malii27

Yeni Üye
Yanlarında hep ses veriyorum neşelensin diye yanımdan hiç ayırmıyorum kurban olduğumu

Üst Alt