• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! LÜTFEN YARDIM EDİN KAYBETMEK İSTEMİYORUM

getherenowhere

Müdavim
Yani kuşum ishal olmadan yaklaşık 1 hafta önce mamasını değiştirdim açıktan kapalıya geçtik. Onun haricinde hiç bir takviye kullanmadım suyu hep içme suyu fakat ortalama 3-4 günde değiştiriyordum çok yanlış olduğunu öğrendim şuan hem kafesi hemde suluğunu her gün temizliyorum aynı zamanda yediği mamanın üstüne ekliyorum kuşum taze yenilenmiş mamaya alışkanlık yapmış her mamalık sökülüp takıldığında yem yemek için iniyor bu arada aldığım kapalı mama quik marka idi bu kötü bir yem üreticisi mi ? Pek bir bilgim yok
merhaba ben de çok bilmiyorum ama mamaistten aldım ben yemi. diyet yem olarak gönderildi. gardenmix öneriyorlar diye biliyorum. isterseniz mamaist sitesine bakabilirsiniz. ben üç kere alışveriş yaptım, memnunum diyebilirim

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Yani kuşum ishal olmadan yaklaşık 1 hafta önce mamasını değiştirdim açıktan kapalıya geçtik. Onun haricinde hiç bir takviye kullanmadım suyu hep içme suyu fakat ortalama 3-4 günde değiştiriyordum çok yanlış olduğunu öğrendim şuan hem kafesi hemde suluğunu her gün temizliyorum aynı zamanda yediği mamanın üstüne ekliyorum kuşum taze yenilenmiş mamaya alışkanlık yapmış her mamalık sökülüp takıldığında yem yemek için iniyor bu arada aldığım kapalı mama quik marka idi bu kötü bir yem üreticisi mi ? Pek bir bilgim yok
Merhaba, quik ortalama bir marka , size tavsiyem ; versele laga prestij yem çuvaldan bölmesini de bulabilirsiniz internet üzerinden, gardenmix yem , mamaist özel karışım, bu üçü en iyileri

yiğit00037

Aktif Üye
Merhabalar herkese iyi akşamlar şuan da kuşumun durumu bu şekilde halsizlik ve kabarıklık gitti dışkımız katılaştı keyfimiz yerine geldi ve en önemlisi evde örterek serenat vermeye tekrardan başladık şuan güncel durumumuz bu. Allah bir daha yaşatmasın inşallah,hem kendisi hemde ben çok fazla yıprandık mamaist.com dan sipariş verdiğimiz ürünler elimize ulaşmadı heralde bu gün pazar olduğu için kargo getirmedi tahminimce yarın elimizde olur inşallah. bu toplulukta yardımcı olan olmayan ve bu siteyi açan bu siteyi düşünüp kuran herkese sonsuz teşekkürler ben kanatlı hayvanlar açısından bilgi birikimi olarak çok eksik bir insanım sizler olmasaydınız ben limonumu kaybedebilirdim hepinize sonsuz teşekkürler Allah hepinizden razı olsun.

Ekli dosyalar

yiğit00037

Aktif Üye
Merhabalar herkese iyi akşamlar şuan da kuşumun durumu bu şekilde halsizlik ve kabarıklık gitti dışkımız katılaştı keyfimiz yerine geldi ve en önemlisi evde örterek serenat vermeye tekrardan başladık şuan güncel durumumuz bu. Allah bir daha yaşatmasın inşallah,hem kendisi hemde ben çok fazla yıprandık mamaist.com dan sipariş verdiğimiz ürünler elimize ulaşmadı heralde bu gün pazar olduğu için kargo getirmedi tahminimce yarın elimizde olur inşallah. bu toplulukta yardımcı olan olmayan ve bu siteyi açan bu siteyi düşünüp kuran herkese sonsuz teşekkürler ben kanatlı hayvanlar açısından bilgi birikimi olarak çok eksik bir insanım sizler olmasaydınız ben limonumu kaybedebilirdim hepinize sonsuz teşekkürler Allah hepinizden razı olsun.
Dışkımızı atmayı unutmuşuz hemen ekleyelimIMG_20240218_222024.jpg

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok sevindim güzellik kendine gelmiş maşallah 🤲💓😊

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Geçmiş olsun umarım hep sağlıklı kalır ♥

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Ekli dosyayı görüntüle 60625Arkadaşlar merhabalar hayırlı akşamlar mamaist.com dan aldığım takviyeler elime ulaştı bunları nasıl kullanabilirim bilgilendirirseniz sevinirim
Merhaba iyi akşamlar,
Gervit multivitamin
Haftada bir kez yarım suluğa (50)ml 5 damla damlatınız
BT amin Forte
Haftada bir kez yarım suluğa (50)ml 8 damla
Entrobac probiyotik
Haftada bir kez yarım suluğa (50)ml mercimek tanesi kadar, metal kaşık ise suya temas etmesin, plastik veya tahta kaşıkla sorun olmaz
Bu takviyelerin tamamı için ; sabah-öğlen verin 8 saat sonra tazelenmeli sade su ile, daima hazır su kullanılmalı, kullanımı olarak
Pazartesi gervit
Çarşamba entrobac probiyotik
Cuma BT amin Forte

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör

yiğit00037

Aktif Üye
Üst Alt