• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! LÜTFEN YARDIM EDİN KAYBETMEK İSTEMİYORUM

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Veteriner şart değil yakında petshop, kuşçu varsa tık diye kesilir👍prinç suyu yeterli olur evet, suluğuna da katın mamaya da, hiç sorun olmaz. Çok rica ediyorum profesyonel ürünler kullanın
Gervit-w
Entrobac
BtAmin forte
Zeolit tozu olsaydı elinizde ishal kalmamıştı😊lütfen temin edin👍
Gaga kesme işi riskli abla yanlış kesilirse gaga kanayabilir, çatlayabilir, kuşun boğazına kaçabilir, kuş yem yiyemeyecek duruma gelebilir ve çok acı çekebilir. O yüzden veterinerin yapması iyi olur. Hem kesim öncesi temizleyip dezenfekte de eder 👍🏻

Mustafa27

Eski Forumcu
Moderator
Redaktör
Demet hanımın önerdiği takviyeler bu site var teğmin konusunda problem yaşamam dimi ? Oradan sipariş versem
Kesinlikle sorun yaşamazsınız, iki defa alışveriş yaptım , ikisi de çok hızlı ve başarılı şekilde geldi hepsi teker teker sağlam sarılıyor , ürünler orjinal , demet hocamızın bahsettiği ürünleri de o siteden temin edebilirsiniz kesinlikle öneririm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Gaga kesme işi riskli abla yanlış kesilirse gaga kanayabilir, çatlayabilir, kuşun boğazına kaçabilir, kuş yem yiyemeyecek duruma gelebilir ve çok acı çekebilir. O yüzden veterinerin yapması iyi olur. Hem kesim öncesi temizleyip dezenfekte de eder 👍🏻
İşin ehli bir üreticiden rahatlıkla kesebilir, veterinerde çok beklerim dediği için yol bulmaya çalışıyorum, ve kesen kanatlı uzmanı olmalı👍😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Demet hanımın önerdiği takviyeler bu site var teğmin konusunda problem yaşamam dimi ? Oradan sipariş versem
Sürekli mamaist.com dan alışveriş yapıyorum. Forumumuzun sponsorudur. Kesinlikle çok güvenilir, ürünler uzun kullanımlı ve cam şişede bölünmüş olarak geliyor. Zeolit tozunu da buradan alın, aktardaki steril olmayabiliyor, işlem görmüş olması gerekli👍istediğiniz ürünü bulamazsanız mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz 😊👍

yiğit00037

Aktif Üye
Hepinize çok teşekkür ederim kuşum şuanda yemek yiyor pirinç suyu içirdikten sonra iştahi açıldı ve ishali devam ediyor fakat su gelmiyor gibi. tüm ürünleri yarın sabah erkenden sipariş geçicem demet hanım ayrıca kuşumun gagasını yarın kestirmeyi düşünmüyorum iyice iylileşsin havalar çok soğuk Allah korusun bir yel gelir tekrardan kötüleşir tekrardan çok teşekkürler

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Hepinize çok teşekkür ederim kuşum şuanda yemek yiyor pirinç suyu içirdikten sonra iştahi açıldı ve ishali devam ediyor fakat su gelmiyor gibi. tüm ürünleri yarın sabah erkenden sipariş geçicem demet hanım ayrıca kuşumun gagasını yarın kestirmeyi düşünmüyorum iyice iylileşsin havalar çok soğuk Allah korusun bir yel gelir tekrardan kötüleşir tekrardan çok teşekkürler
Rica ederim geçmiş olsun, gaga yemesinde sıkıntı yapmıyorsa siz bilirsiniz 😊, ishal toparlar inşallah, pirinç suyu 3 gün verin lütfen, sonra takviyeler gelir tarif ederiz💓😊

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Rica ederim geçmiş olsun, gaga yemesinde sıkıntı yapmıyorsa siz bilirsiniz 😊, ishal toparlar inşallah, pirinç suyu 3 gün verin lütfen, sonra takviyeler gelir tarif ederiz💓😊
Bu arada çok az muz, havuç ve prinç suyu karıştırıp yedirin oda tutar👍💓

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Ben mamaist den aldığımda 1 gün sonra elimde oluyor. İstanbul-Ayvalığa 1 günde geliyor kargo. Dışkı bozulduğunda ne verdiyseniz, bir daha vermeyin o gıdayı, takviyeyi, suyu. Ürünler gelince 3 gün entrobac verin. Yarım suluğa, 1 pirinç tanesi kadar. Su şişe su olacak mutlaka arıtma, çeşme olmasın. Suluk günlük temizlenip yeni su eklensin

yiğit00037

Aktif Üye
Ben mamaist den aldığımda 1 gün sonra elimde oluyor. İstanbul-Ayvalığa 1 günde geliyor kargo. Dışkı bozulduğunda ne verdiyseniz, bir daha vermeyin o gıdayı, takviyeyi, suyu. Ürünler gelince 3 gün entrobac verin. Yarım suluğa, 1 pirinç tanesi kadar. Su şişe su olacak mutlaka arıtma, çeşme olmasın. Suluk günlük temizlenip yeni su eklensin
Yani kuşum ishal olmadan yaklaşık 1 hafta önce mamasını değiştirdim açıktan kapalıya geçtik. Onun haricinde hiç bir takviye kullanmadım suyu hep içme suyu fakat ortalama 3-4 günde değiştiriyordum çok yanlış olduğunu öğrendim şuan hem kafesi hemde suluğunu her gün temizliyorum aynı zamanda yediği mamanın üstüne ekliyorum kuşum taze yenilenmiş mamaya alışkanlık yapmış her mamalık sökülüp takıldığında yem yemek için iniyor bu arada aldığım kapalı mama quik marka idi bu kötü bir yem üreticisi mi ? Pek bir bilgim yok

Üst Alt