• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! LÜTFEN YARDIM EDİN KAYBETMEK İSTEMİYORUM

yiğit00037

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Muhabbet kuşum 3 gündür ishal ve çok halsiz. Sadece parmağıma aldığım zaman biraz hareketleniyor ve ötüyor sürekli kabarık ve uyuyor yemek yiyor ve su içiyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum veterinere götürmedim kuşuma bu gün aniperia adında ishal damlasına başladım yarım suluğa 5-6 damla atmam gerektiği söylendi şuan patates haşladım kafesine koydum biraz tadına baktı ve tekrardan uyudu ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ayaklarına baktım ne soğuk ne sıcak pek bir his yok gibi Allah rızası için yardım edin kuşumu kaybetmek istemiyorum daha önceden başından böyle bir olay geçen oldumu
Hastalık Belirti Tarihi
12 Şub 2024
Kullanılan İlaç
Aniperia ishal damlası
IMG_20240215_213331.jpg

yiğit00037

Aktif Üye
Son 3 gündür ne yedi? Çeşme suyu mu içiyor
Bu güne kadar stabil kapalı ambalajlı mama yiyordu bu gün dal darı ve haşlanmış patates verdim kuşuma kesinlikle çeşme suyu içirmedim bu zamana kadar . Ayrıca az önce kolumda geziyordu dışkısını yaptı fakat resmen su gibi idi yani kolumdan aktı dışkısı öyle düşünün kuşun altına baktığım zaman herhangi bir dışkı kalıntısı göremiyorum fakat ishali devam ediyor. Beni bilgilendirirseniz sevinirim

yiğit00037

Aktif Üye
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz😊🤲
Çok geçmiş olsun
Beyaz peçete üzerine dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız
Sıcak tutun lütfen
Takviye, vitamin, yem, ne veriyorsunuz
Unutmadan yaklaşık 7-8 gün önce mamasını değiştirdim eskiden açık nama veriyordum vazgeçtim kapalıya döndüm

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Unutmadan yaklaşık 7-8 gün önce mamasını değiştirdim eskiden açık nama veriyordum vazgeçtim kapalıya döndüm
Şiringa varsa, Mısır unu ve prinç 50-60 tane haşlayıp( cezve içinde suyu az olsun) suyunu, çok iyi haşlanmış yumurta sarısı ile karıştırıp yedirin lütfen.
Açlık dışkısı yapıyor ve ishal, açık yemine geri dönün madem onu seviyor ve sorun olmuyor, sıcak tutun,
Entrobac : probiyotik
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : kas tüy ve kemik yapısını destekler
Zeolit tozu ishali keser ve tüm bakteriyi öldürür, sindirim, bağırsak enfeksiyonu yok eder
Bunları temin edin lütfen
Olmazsa olmaz, profesyonel ürünler, petshop ürünü inanın işe yaramaz
Bölünmüş olarak mamaist.com dan alabilirsiniz, bütçe yi sarmaz ve kuşunuz, minik can dostunuz sağlıklı olur. Bende kullanıyorum ve çok memnunum

yiğit00037

Aktif Üye
Şiringa varsa, Mısır unu ve prinç 50-60 tane haşlayıp( cezve içinde suyu az olsun) suyunu, çok iyi haşlanmış yumurta sarısı ile karıştırıp yedirin lütfen.
Açlık dışkısı yapıyor ve ishal, açık yemine geri dönün madem onu seviyor ve sorun olmuyor, sıcak tutun,
Entrobac : probiyotik
Gervit-w : multivitamin
BtAmin forte : kas tüy ve kemik yapısını destekler
Zeolit tozu ishali keser ve tüm bakteriyi öldürür, sindirim, bağırsak enfeksiyonu yok eder
Bunları temin edin lütfen
Olmazsa olmaz, profesyonel ürünler, petshop ürünü inanın işe yaramaz
Bölünmüş olarak mamaist.com dan alabilirsiniz, bütçe yi sarmaz ve kuşunuz, minik can dostunuz sağlıklı olur. Bende kullanıyorum ve çok memnunum
Değerli bilgileriniz için çok ama çok teşekkür ederim şuan çok huzursuzum saat çok geç ve bahsettiğiniz ürünleri teğmin edemiyorum sizce kuşumun hayati bir tehlikesi varmı ?

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Değerli bilgileriniz için çok ama çok teşekkür ederim şuan çok huzursuzum saat çok geç ve bahsettiğiniz ürünleri teğmin edemiyorum sizce kuşumun hayati bir tehlikesi varmı ?
Evinizde prinç, yumurta yok mu😔, mısır unu olmayabilir, çok az mecburen un olabilir

yiğit00037

Aktif Üye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Evimde bu malzemeler var fakat üstte yazdığınız takviyeler yok ayrıca kuşuma ortalama 2 saat önce haşlanmış patates verdim bir sorun olurmu bu mamayı versem
Hiç sorun olmaz, takviyelerini temin edin demiştim, zaten İnternet üzerinden vereceksiniz👍

50-60 adet prinç haşlayın 1-2 çorba kaşığı su
Yumurta haşlayın 15-20 dk süre ile haşlansın sarısının çeyreği
Un 1 çay kaşığı
Un çeyrek yumurta ve pirinç suyunu yavaş yavaş ekleyin
Akışkan olunca çaykaşığı ile içirmeye çalışın
Şiringa olmadığı için kaşık
Mutaka yedirin aç kalmaması gerekli

yiğit00037

Aktif Üye
Hiç sorun olmaz, takviyelerini temin edin demiştim, zaten İnternet üzerinden vereceksiniz👍

50-60 adet prinç haşlayın 1-2 çorba kaşığı su
Yumurta haşlayın 15-20 dk süre ile haşlansın sarısının çeyreği
Un 1 çay kaşığı
Un çeyrek yumurta ve pirinç suyunu yavaş yavaş ekleyin
Akışkan olunca çaykaşığı ile içirmeye çalışın
Şiringa olmadığı için kaşık
Mutaka yedirin aç kalmaması gerekli
Peki sizce hayati bir tehlikesi varmı?

Üst Alt