• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var

Mert001

Yeni Üye
Kuş hastalandıgi zaman önce istahtan kesilir muhakkak kuşu beslemeniz gerekir cunki her geçen saat kuşun daha da bitkin düşmesine ve vücut fonksiyonlarını kaybetmesine sebep olur soğuk algınlığı gibi hastalıklar genellikle kendi kendine geçer tıpkı insanlar da olduğu gibi tabiki beslenmesi enerji depolamasi şart öyle durumda el besleme mamasını kursaga göndermek lazım
Daha önce hiç yapmadım ve nasıl yapılacağını bilmiyorum ama yem yiyor artık. Yemesinde sıkıntı yok

Özkan

Aktif Üye
Daha önce hiç yapmadım ve nasıl yapılacağını bilmiyorum ama yem yiyor artık. Yemesinde sıkıntı yok
Hiç yapmadıysanız denemeyin ama herzaman olabilecek mis gibi bilginiz olsun ayrıca yemi sürekli kontrol edin bazen yiyor gibi yapıp yemeyebiliyor lar önce normal den az yerler sonra birden kesilir yem yemesi o yüzden dikkatli olmanız gerekir

Mert001

Yeni Üye
Hiç yapmadıysanız denemeyin ama herzaman olabilecek mis gibi bilginiz olsun ayrıca yemi sürekli kontrol edin bazen yiyor gibi yapıp yemeyebiliyor lar önce normal den az yerler sonra birden kesilir yem yemesi o yüzden dikkatli olmanız gerekir
Günde 2 3 kez üflüyorum yemine bence yeterince yiyor ama ishali var

Mert001

Yeni Üye
Mesela gün içinde böyle oyunlar da oynuyo. Bazen de kısa süreli uyuyo. Yani ben anlamıyorum çok ama hasta olan kuş halsiz,kendi halinde durmaz mı

Üst Alt