• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumun nesi var

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
P.tesi gervit perşembe entrobac mesela

HakanG

Paylaşımcı
Gerwit ve Entrobacı sürekli vereceksiniz. Örnek olması açısından ben Pamuğum için bu programı kullanıyorum;

Mustafa89

Eski Forumcu
Moderator
Üretici
Bu öyle bir olay ki çok uçsa, yorulsa, çok su tüketse, o an korkacağı bir şey görse bile bu şekilde dışkılayabilir :) Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. Multivitamin ve probiyotiği eksik etmeyin

Mert001

Yeni Üye
Bu öyle bir olay ki çok uçsa, yorulsa, çok su tüketse, o an korkacağı bir şey görse bile bu şekilde dışkılayabilir :) Herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. Multivitamin ve probiyotiği eksik etmeyin
Teşekkür ederim öyle yapacağım ama kuşlarda çok hassas diye biliyorum ishal o yüzden korktum biraz

Mert001

Yeni Üye
Bugün de böyle bir dışkısı var.çok yem de yememiş ama halsiz gibi değil.kafeste oyuncağıyla oynuyor,elimle oynuyor. Nesi var acaba

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Çok sağlıklı gibi durmuyor dışkılar bence 🤔 hocalarımız gördüğünde yazacaktır 🙏

Mert001

Yeni Üye
Arkadaşlar kuşumun ishali biraz düzeldi.Artık sabahki kadar sıvı değil,kuş da hareketli sürekli tırmanıyor,zıplıyor.Ama öterken sesi kısık gibi geliyor birde elime alınca biraz titriyor sanki arada bir de kafası titriyor üşütmüş mü acaba?(yem yemiyor)

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Yem içeriği yetersiz geldi. Yemin fotoğrafını atar mısınız

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kaliteli bir yem karışımı almanız lazım. Mamaist yem karışımını öneririm

Mert001

Yeni Üye
Kaliteli bir yem karışımı almanız lazım. Mamaist yem karışımını öneririm
Anlıyorum ama her zaman yediği yem ve şimdi yemiyor ben elimle veriyorum tek tük yiyor,ötüyor kafeste dolanıyo,tellere atlıyo. Kafesi açınca dışarı çıkmak istiyo ama yem yemiyor.Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum

Sude W.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Anlıyorum ama her zaman yediği yem ve şimdi yemiyor ben elimle veriyorum tek tük yiyor,ötüyor kafeste dolanıyo,tellere atlıyo. Kafesi açınca dışarı çıkmak istiyo ama yem yemiyor.Sorunun ne olduğunu anlayamıyorum
Yem yemiyorsa elle besleme aparatıyla besleme yapılması lazım. Ya da daldarı koyarsanız yiyebilir deneyin derim

Üst Alt