• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda Tümör

Zlsmvs

Paylaşımcı
Herhangi bi kontrole gitmedim sadece biyopsi sonucunu haber verirler heralde yarın mesaj atıcam şuanlık kan durdu yara bandı ile sardık o bölgeyi de gagalamasın diye ama bant takıldığı için çok rahatsız bir saniye bile boş durmadan bant üzerinden gagalıyor

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok geçmiş olsun. Umarım yavrucak sağlığına kavuşur.

smyy

Aktif Üye
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım küçük dostumuz bir an önce eski sağlığına geri kavuşur 🙏
Konunuzu baştan sona okudum fakat anlayamadım kusunuzu hayvan hastanesinde mi tedavi ettirdiniz özel klinikte mi bende aynı sehide yaşıyorum yanlis anlamayın merakımdan soruyorum 🙏

Zlsmvs

Paylaşımcı
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım küçük dostumuz bir an önce eski sağlığına geri kavuşur 🙏
Konunuzu baştan sona okudum fakat anlayamadım kusunuzu hayvan hastanesinde mi tedavi ettirdiniz özel klinikte mi bende aynı sehide yaşıyorum yanlis anlamayın merakımdan soruyorum 🙏
Teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 Hayvan hastanesinde ameliyatını yaptırdım en son geçen yıl da özel kliniğe gitmiştim hem bizi kandırdı desem yeridir hem de uru almayı kabul etmedi ve ur 1 yıl içerisinde çok büyüdüğü için en son hayvan hastanesine götürdük ve alındı ameliyatla..

cimennnn

Tutkulu
Bence tekrar bir randevu alıp götürün hem kanama hala devam ediyor diye de gösterirsiniz hemde o et parçası normal mi değil mi emin olursunuz fotoğraf üzerinden pek belli olmuyo tekrar çok geçmiş olsun

civanx

Aktif Üye
Çok geçmiş olsun baştan sona okudum üzüldüm inşallah sağlığına kavuşur

A.canan212

Aktif Üye
İnşallah kuşunuz bu durumu sorunsuz atlatır ve hemen iyileşir benim kuşum içinde risk var demişti veteriner ama sapasağlam çıktı ameliyattan içinizi ferah tutun olumsuz düşünmeyin lütfen 🤗🙌
Siz veterinerlik de mi yoksa fakültede de mi yaptırdınız benim kus da aynı durumda ur var veteriner yapmam dedi kan kaybından ölür dedi napicam bilemiyorum benim ki orta ama büyüyor

A.canan212

Aktif Üye
Teşekkürler Allah razı olsun kuşumun durumu gayet iyi şükürler olsun ki 😊
Hangi fakültede ameliyat ettirdiniz benim kustada ur var iki kere kanaması oldu veterinerler yapmayız dediler tehlikeli kan kaybından ölür dedi yaşayabildiği kadar yaşar dedi nolur bana da yardmcı olun kırıkkale de yaşıyorum

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
Hangi fakültede ameliyat ettirdiniz benim kustada ur var iki kere kanaması oldu veterinerler yapmayız dediler tehlikeli kan kaybından ölür dedi yaşayabildiği kadar yaşar dedi nolur bana da yardmcı olun kırıkkale de yaşıyorum
istanbula gelme şansınız varsa vetform veteriner kliniğinine uğrayın.

cimennnn

Tutkulu
Sizin için ufak bir araştırma yaptım. Kırıkkale de rakun veterinerlik var. Cerrahi işlemler vs de yapıyorlar yorumları da iyi kuslarla ilgili pek yorum göremedim ama baktıklarını belirtmişler. İsterseniz telefonla arayın kuşunuzun durumunu anlatın whatsapptan fotoğrafını vs gönderin en azından yaparlarsa götürür bir gösterirsiniz.

A.canan212

Aktif Üye
Sizin için ufak bir araştırma yaptım. Kırıkkale de rakun veterinerlik var. Cerrahi işlemler vs de yapıyorlar yorumları da iyi kuslarla ilgili pek yorum göremedim ama baktıklarını belirtmişler. İsterseniz telefonla arayın kuşunuzun durumunu anlatın whatsapptan fotoğrafını vs gönderin en azından yaparlarsa götürür bir gösterirsiniz.
Tamam hafta ici götürmeye calısıcam inşllah bide şeyden korkuyorum kan kaybından ölür diye korkuyorum goturdugum veteriner ben yapamam kan kaybından ölür demişti geçen hafta ama Allah büyüktür

A.canan212

Aktif Üye
Bide zayifladi urdan dolayı olur mu ki acaba

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

cimennnn

Tutkulu
Ben yakın zamanda kuşumu götürdüm poposunda fıtık vardı benim kuşumun resmen popo kısmından göğüsüne kadar dikiş atıldı elhamdülillah birsey de olmadı bana da aynı şekilde ölebilir bilginiz olsun dendi ama gözümün önünde sürünerek ölmesindense bir şans da olsa kurtulur diye yaptırdım elhamdülillah sağ salim de aldım. İşini ehli birisi yaparsa kurtulma ihtimalleri daha yüksek oluyor. Zayıflamaya başladı diyosunuz daha kötü olmadan işlemleri yaptırmanızı öneririm sonra daha çok geç kalabilirsiniz. Belki de kanattan değil başka birşey zayıflamasına sebep oluyodur en azından ona da bakılır. Siz duanızı edin gerisi Allahın takdiri.

Üst Alt