• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşumda Tümör

Zlsmvs

Paylaşımcı
Siz veterinerlik de mi yoksa fakültede de mi yaptırdınız benim kus da aynı durumda ur var veteriner yapmam dedi kan kaybından ölür dedi napicam bilemiyorum benim ki orta ama büyüyor
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm ben Atatürk üniversitesi veterinerlik fakültesi hayvan hastanesi var orda yaptırdım bana da aynı şeyler söylendi kuşum çok fazla kan da kaybetmişti ameliyattan kanlar içinde çıktı daha sonrasında hastanedeyken ve evdeyken de bi kaç kere kendisi kapattı baya kan kaybetti ama umudunuzu kaybetmeyin inşallah kurtulur

solitts

Yeni Üye
Merhaba kusura bakmayın yeni gördüm ben Atatürk üniversitesi veterinerlik fakültesi hayvan hastanesi var orda yaptırdım bana da aynı şeyler söylendi kuşum çok fazla kan da kaybetmişti ameliyattan kanlar içinde çıktı daha sonrasında hastanedeyken ve evdeyken de bi kaç kere kendisi kapattı baya kan kaybetti ama umudunuzu kaybetmeyin inşallah kurtulur
şu an durumu iyi dimi ? doğru mu anladım

solitts

Yeni Üye
durumu iyi ise valla iyi kurtulmuş kuş. maşallah

A.canan212

Aktif Üye
Halen ameliyat ettirmeye korktuğum için ameliyat ettiremedim daha kan kaybından ölür diye ve ücretli mi yaptırdıniz

A.canan212

Aktif Üye
cuma günü size bu adresi vermiştim, görüşeceğim demiştiniz aradınız mı?
Sizin atiginiz Rakun veterinerligin numarasina yazdım cerahi operasyon yaptıklarını söylediler getirin ilgileniriz dediler ama ben kan kaybından ölür die gotürmedim ölüp giderse dayanamam diye ve halen uru büyüyor

Zlsmvs

Paylaşımcı
Halen ameliyat ettirmeye korktuğum için ameliyat ettiremedim daha kan kaybından ölür diye ve ücretli mi yaptırdıniz
Evet ücretli ama vet kliniklerinin neredeyse yarısı gibi ücreti hayvan hastanelerinin daha öncede dediğim gibi benim kuşum da çok fazla kan kaybetti ümidinizi kaybetmeyin Rabbım istedikten sonra olmayacak bise yok bol bol dua edin o şekilde olup acı çekmesindense kurtulması gibi bir ihtimal de var tabi Rabbım şifasını versin inşallah 😔

A.canan212

Aktif Üye
Ben yakın zamanda kuşumu götürdüm poposunda fıtık vardı benim kuşumun resmen popo kısmından göğüsüne kadar dikiş atıldı elhamdülillah birsey de olmadı bana da aynı şekilde ölebilir bilginiz olsun dendi ama gözümün önünde sürünerek ölmesindense bir şans da olsa kurtulur diye yaptırdım elhamdülillah sağ salim de aldım. İşini ehli birisi yaparsa kurtulma ihtimalleri daha yüksek oluyor. Zayıflamaya başladı diyosunuz daha kötü olmadan işlemleri yaptırmanızı öneririm sonra daha çok geç kalabilirsiniz. Belki de kanattan değil başka birşey zayıflamasına sebep oluyodur en azından ona da bakılır. Siz duanızı edin gerisi Allahın takdiri.
Haklısnız ve halen götürmedim kuşu kanadındaki ur da büyümeye devam ediyor ve vik vikliyor durmadan ve uyuyamıyor şehmus abiye sordum röntgen çekilmesi gerek o bobrek ve karaciğer röntgeni ons baktirmam lazım bide küçücük bedeni var kocaman dertleri var kuşumun

Zlsmvs

Paylaşımcı
Haklısnız ve halen götürmedim kuşu kanadındaki ur da büyümeye devam ediyor ve vik vikliyor durmadan ve uyuyamıyor şehmus abiye sordum röntgen çekilmesi gerek o bobrek ve karaciğer röntgeni ons baktirmam lazım bide küçücük bedeni var kocaman dertleri var kuşumun
Çok üzüldüm benim kısımda öyleydi artık taşıyamıyordu ağırlığı cok fazla büyümüştü her gün ağlıyordum bende korkuyordum yazamaz dediler falan ama çok şükür sapasağlam çıktı ameliyattan inşallah sizin kusunuzda yaşar bol bol dua edin okur mu ümidinizi hiç kaybetmeyin

A.canan212

Aktif Üye
Çok üzüldüm benim kısımda öyleydi artık taşıyamıyordu ağırlığı cok fazla büyümüştü her gün ağlıyordum bende korkuyordum yazamaz dediler falan ama çok şükür sapasağlam çıktı ameliyattan inşallah sizin kusunuzda yaşar bol bol dua edin okur mu ümidinizi hiç kaybetmeyin
[/QUO evet çoğu kişi de bana bu ameliyatta ölür aldırma kan kaybından ölür diyo çoğu veteriner ve kuscuya cesaret edemiyorlar ve ameliyat ettikten sonra uyanamaz diyorlar bide ameliyat etsende tekrar çıkacak zaten diyorlar ben o şeylerden korkmuyorum ölür diye korkuyorum ama Allah büyüktür götürecem

A.canan212

Aktif Üye
Sizin kuşunuz cok şükür iyi dimi nasil toparlandı bana da bi ümit ışığı olur belki ameliyattan sonra nasıl toparlandı ben tip fakültesinde yaptırmasam ameliyati olur mu yani normal bi veteriner de yaptirsam bide sizden ameliyat ucreti aldılar mı sizden bide kaç saat sürdü ameliyat size zahmet cevap verseniz nolur

Zlsmvs

Paylaşımcı
Sizin kuşunuz cok şükür iyi dimi nasil toparlandı bana da bi ümit ışığı olur belki ameliyattan sonra nasıl toparlandı ben tip fakültesinde yaptırmasam ameliyati olur mu yani normal bi veteriner de yaptirsam bide sizden ameliyat ucreti aldılar mı sizden bide kaç saat sürdü ameliyat size zahmet cevap verseniz nolur
..

Son düzenleme:

A.canan212

Aktif Üye
Sizin için ufak bir araştırma yaptım. Kırıkkale de rakun veterinerlik var. Cerrahi işlemler vs de yapıyorlar yorumları da iyi kuslarla ilgili pek yorum göremedim ama baktıklarını belirtmişler. İsterseniz telefonla arayın kuşunuzun durumunu anlatın whatsapptan fotoğrafını vs gönderin en azından yaparlarsa götürür bir gösterirsiniz.
Merhaba kuşum için önerdiğiniz veterinere kusumu goturdum kanadını tüm alabilirim dedi uru kanatla bereber alabilirim dedi bende izin vermedim tek kanatsız olmaz dedim bide alırsam kan yanından ölür dedi yaşayabildi kadar yaşasın dedi riskli olduğu için almadı uru napicam bilemedim 🙁

cimennnn

Tutkulu
Merhaba kuşum için önerdiğiniz veterinere kusumu goturdum kanadını tüm alabilirim dedi uru kanatla bereber alabilirim dedi bende izin vermedim tek kanatsız olmaz dedim bide alırsam kan yanından ölür dedi yaşayabildi kadar yaşasın dedi riskli olduğu için almadı uru napicam bilemedim 🙁
Çok iyi yapmışsınız yaptırmamakla kanat komple almak nedir nasıl bir veteriner hekim bu. Başka bir şehire götürmeye çalışırsanız daha iyi olur fırsatı bulsanız günü birlik gidip gelseniz emin olun bu işi yapan veteriner hekimler var.

A.canan212

Aktif Üye
Çok iyi yapmışsınız yaptırmamakla kanat komple almak nedir nasıl bir veteriner hekim bu. Başka bir şehire götürmeye çalışırsanız daha iyi olur fırsatı bulsanız günü birlik gidip gelseniz emin olun bu işi yapan veteriner hekimler var.
Evet goturdugum veteriner kanatlı uzmanı değildi ama cerrahdi normal kilinige götürmüştüm keşke ama imkanım yok başka şehre götürmeye bide kirikkale veterinerlik fakültesine göturucem yarasida hızla büyüyor kanaması da oluyo sertleşmiş yarası zaten genetik uçamayan bir kus bedeni yarayı taşınamaya başlıyo napicam bilemedim bi yandan da kan kaybından ölür diye korkuyorum bu hastalıktan dolayı da halsiz elim kolum bağlandı 😪

cimennnn

Tutkulu
Evet goturdugum veteriner kanatlı uzmanı değildi ama cerrahdi normal kilinige götürmüştüm keşke ama imkanım yok başka şehre götürmeye bide kirikkale veterinerlik fakültesine göturucem yarasida hızla büyüyor kanaması da oluyo sertleşmiş yarası zaten genetik uçamayan bir kus bedeni yarayı taşınamaya başlıyo napicam bilemedim bi yandan da kan kaybından ölür diye korkuyorum bu hastalıktan dolayı da halsiz elim kolum bağlandı 😪
Keşke elimden birsey gelse size yardımcı olabilsem sadece dua edebiliyorum. Zaman ilerledikçe ölüm riski daha çok olur fakülteye götürün işlemi yapılsın inşallah bir şey olmadan çıkar benim kızım da fıtık vardı poposundan göğüs kısmına kadar dikişliydi elhamdülillah birsey olmadı çıktı şuan sağlıklı yanımda bana da çok riski dediler ama gözümün önünde erimesindense bu riski almayı tercih ettim. Hersey nasip başka yere de götürseniz aynı şeyleri söyleyecekler emin olun geciktirmeden eğer fakülteye götürebiliyosanız götürün.

cimennnn

Tutkulu
Size de gönderim ameliyat yerini belki en azından biraz korkunuzun geçmesine vesile olur

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Size de gönderim ameliyat yerini belki en azından biraz korkunuzun geçmesine vesile olur
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşu 🤲🤲🤲
Rabbim tüm sessiz kullarını korusun inşallah 😊🤲
Geçti gitti çok şükür, upuzun sağlıklı mutlu afiyetli yıllar dilerim 😊🤲