• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumda hala kusma devam ediyor.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
O zaman Triflucan. Zaten Diskida Bozulma Yapar. Ama Dozuda Önemli. Biz 5 Damda Damacana Suyuna 1 Damla İlaçtan. Ağzına 1 Damla Kullanmıştım. Reçete Verilmiştir Mutlaka Kullanım İçin.
Bir de Burak beyin ilaçlarını kullanıyorlar o neyse ben bilmiyorum senin bir fikrin var mı 🙏

SemihaBaklacı

Yeni Üye
İlaçların Adi Ne Tam Olarak Biliyor musunuz ? Üzerinde Yazar. Veya Hekimin Verdiği Reçeteyi Paylaşır mısınız? Antibiyotik Verdi mi ?
3 tane ilaç verdi burak uçarın mavi kutusunu gördüm bi yanlış hatırlamıyorsam. Onlrı suya karıştırdı. Sabah iyi değil gibiydi. Darı verdim. Az az arada sebze veriyorum iştahı yerinde çok şükür ve beklemiyordum şuan çok iyi. Toparladı ilaçlar benim kızıma yaramaya başladı. Eşiylede çok ilgili. Vik vik ötüşüp duruyorlar kilo aldırmaya çalışıcam eski kilosuna dönmesi için. İlaçlarıda 2 gün daha kullanıcam. Dışkısı normale dönüyor buarada. Ben profesyonel değilim bilemem uzman arkadaşlar kadar ama yinede az çok baktığım kadarıyla ishali bitmeye başladı gibi

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Onun İç mantar İçin Verdiği İlaçlar Antifungal İlaçlar. Onlar Kusma Yapıyor. Kızımda da Yapmıştı Mantardan demişti. Ama Bizde Mantar Yokmuş Konya'daki Başka Kanatli Uzmanı Yok mu ?
Aradığım çoğu veteriner kuşlara bakmadığını söylüyor. Genel olarak kedi köpekle ilgileniyolar. Fakülte var 1 saat uzaklıkta. Diğer kuşumu götürdüğümde ilgilenmediler elimde son nefesini verirken bağırarak çağırdım anca geldiler. Kasiyerdeki yetkili arkadaş kuşum ölürken cüzdanımı beğendiğini nereden aldığımı sordu... Şaka gibiydi. Çocuklara bırakmışlar koskoca fakülteyi. O yüzden veterinerlerle irtibat halinde olmaya çalışıyorum, bulabilirsem oda..

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Zeolitli elle besleme denediniz mi mantar için?
Dediğinizi bilemiyorum. Bilgili arkadaşlar varsa söylediğinizi bulmaya çalışayım. Triflucan gibi cahilce bir hareket yapmak istemiyorum. 1 damlasında kuşun durumu kötüleşti.. Tekrar öyle bişey olmasını istemiyorum şuan iyiye gidiyor. Ama dediğim gibi uzman arkadaşlar ne cevap verirse onu yapabilirim

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Antibiyotik kullanıyorsanız dışkıda değişiklikler normal çünkü bağırsak florasını bozuyor 🙏 Kaç gün kaldı ilacın bitmesine
2 3 gün kaldı. Devam edebilirim iyiye gidiyor gibi. Buraya gelip haber ediyorum. Benim durumumda sıkıntı yaşayan yavrular olursa gidişatı görsünler benim hatalarımı yapmasınlar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkılar normal antibiyotik alıyor 🙂 Yalnız kursak için tedavi olurken sebze vermeyin sadece yemle beslensin 🙂

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Sevindim İyi Olmasına. Karar Sizin Yine Kullanıp Kullanmamak Sizin Tercihiniz. Ben İlaçları Kullandığım İçin Uyarmak İstedim. Zeolitin Zararı Yoktur. Bende 6 Aydır Her gün Kullanıyorum Evlatlarıma. Sebzeyi Serpebilirsiniz. Ama Diskilari Düzelsin Bu Düzenle Devam Edin. Kilo Aldırmak İstiyorsanız Siringayla a 21 İle Beslemeye Çalışın. İçine Mercimek Tanesi Kadar Günde 1 Kere Karıştırıp Elle Besleme Mamasiyla Yedirin. Zeolit İç Parazite Karşı Etkilidir. Mamaist.comdan Güvenle Alabilirsiniz. Sehmus Hocamla İletişime Geçin Size Yardımcı Olur. Tekrar Geçmiş Olsun

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Sevindim İyi Olmasına. Karar Sizin Yine Kullanıp Kullanmamak Sizin Tercihiniz. Ben İlaçları Kullandığım İçin Uyarmak İstedim. Zeolitin Zararı Yoktur. Bende 6 Aydır Her gün Kullanıyorum Evlatlarıma. Sebzeyi Serpebilirsiniz. Ama Diskilari Düzelsin Bu Düzenle Devam Edin. Kilo Aldırmak İstiyorsanız Siringayla a 21 İle Beslemeye Çalışın. İçine Mercimek Tanesi Kadar Günde 1 Kere Karıştırıp Elle Besleme Mamasiyla Yedirin. Zeolit İç Parazite Karşı Etkilidir. Mamaist.comdan Güvenle Alabilirsiniz. Sehmus Hocamla İletişime Geçin Size Yardımcı Olur. Tekrar Geçmiş Olsun
Saolun teşekkür ederim bilgileri not ediyorum. 2 gün sonunda ilerleme katedemezsem Şehmus hocayla iletişime geçeyim 🙏

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Veterinerimiz öyle demişti.. 🫣 Vermen lazım diye.. İşe yaramışmı peki ilaçlar gelişme varmı
Kursak enfeksiyon vakalarında meyve ve sebze verilmez 🙂 Var olanı besler 🙂 İshal değil maşallah, yemesi, içmesi yerinde ve keyfi yerindeyse işe yarıyor demektir 🙏🙂

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Saolun teşekkür ederim bilgileri not ediyorum. 2 gün sonunda ilerleme katedemezsem Şehmus hocayla iletişime geçeyim 🙏
Rica Ederim.Tekrarlamamak Adina Zeoliti Sürekli Kullanin. Tedavi Bitiminde Sevdigi Sebze, Meyveye Her gün Bir Mercimek Tanesi Kadar Serpin Yesin Yavrunuz. Şimdilik Yemine de Serpebilirsiniz. Ben 6 Aydır Kullanıyorum Bir Zararını Görmedim. 🌸

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Yavrum toparladı iyice. Çok şükür bemde içim rahatladı. Umarım diğer hasta olan tüm minik yavrularda şifasını alır iyileşir.. İlaçları az az vermeye devam ediyorum bırakınca iyileşmesi durucakmı onu gözlemlicem ona göre tekrar veterinere gözükücez

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yavrum toparladı iyice. Çok şükür bemde içim rahatladı. Umarım diğer hasta olan tüm minik yavrularda şifasını alır iyileşir.. İlaçları az az vermeye devam ediyorum bırakınca iyileşmesi durucakmı onu gözlemlicem ona göre tekrar veterinere gözükücez
Çok sevindim çok geçmiş olsun 🌸🥰🥰🥰🥳🥳

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Çok sevindim gecenin en güzel haberi, emeğinize yüreğinize sağlık,😊🥰🤲