• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Çözüldü! Kuşumda hala kusma devam ediyor.

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Kuşlar hakkında bilgili olan bir veterinere gittik. Kursak mantarı olmuş dedi. Tedaviye başladık kapsamlı olarak kusmuğunuda inceledi öyle tanı koydu. Memnun kaldık. İlaçlarımızıda aldım inşallah güzelce iyileşecek. Mantar tedavisi 1 haftalık uygulanıp tekrar 1 haftanın sonunda kontrol yapılıcak. Kafesleride ayırdım bana zaman ayırıp kuşlarım hakkında bilgilendirip yönlendiren arkadaşlarada çok teşekkür ederim dualarımda olucaksınız <3 :')

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşlar hakkında bilgili olan bir veterinere gittik. Kursak mantarı olmuş dedi. Tedaviye başladık kapsamlı olarak kusmuğunuda inceledi öyle tanı koydu. Memnun kaldık. İlaçlarımızıda aldım inşallah güzelce iyileşecek. Mantar tedavisi 1 haftalık uygulanıp tekrar 1 haftanın sonunda kontrol yapılıcak. Kafesleride ayırdım bana zaman ayırıp kuşlarım hakkında bilgilendirip yönlendiren arkadaşlarada çok teşekkür ederim dualarımda olucaksınız <3 :')
Çok geçmiş olsun 🙏🤲 Hangi ilacı verdi acaba 🙂 Elimizden geleni her zaman yaparız ne demek 🙂🙏

SemihaBaklacı

Yeni Üye
İlaç olarak 3 tane Burak uçar a ait ilaçlardan verdi gördüğüm kadarıyla. Şırınga ile hergün 3 ilaçtan bir damla şeklinde. Su ile karıştırdı sanırım fazla ağır gelmesin diye

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
İlaç olarak 3 tane Burak uçar a ait ilaçlardan verdi gördüğüm kadarıyla. Şırınga ile hergün 3 ilaçtan bir damla şeklinde. Su ile karıştırdı sanırım fazla ağır gelmesin diye
Seyrelterek vermiş evet ama o ilaçlar ne ki hiçbir fikrim yok 🙂

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Şuan 3.gündeyiz. Toparladı gibi duruyor ama bilemiyorum. Yem yiyip yiyip geri kusuyor. Kafeste durmak istemiyor. Bilmiyorum. Dal darı vermeyi deneyeceğim onu çok seviyor

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Bizde Kursak Mantarı Yoktu. Oglumda Mantar Baslamisti. O zaman Bilgim Yetersizdi.Var Dedi Bizde Kullandık. Ama Burak Bey'in Ilaçlarini Kullanma Taraftari Değilim.

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Bizde Kursak Mantarı Yoktu. Oglumda Mantar Baslamisti. O zaman Bilgim Yetersizdi.Var Dedi Bizde Kullandık. Ama Burak Bey'in Ilaçlarini Kullanma Taraftari Değilim.
Konyada kuşlardan en iyi anlayan bir yer var diye buraya gittim. Başkada fazla bilgisi olan bir yer yok burayada güvenmem lazım, başka şansım yok..

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Haklısınız. Ama Bende Tecrübe Ettiğim İçin Uyarmak Zorunda Hissettim. Karar Yine de Sizin. Umarım Şifa Olur Evladiniza. Geçmiş Olsun

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Canım Bize Kullandirdı Triflucan. Oğlumda Kullandim.O da Ağır İlaç. 3 Aya Yakın Kullandık. Kullanılmaz Aslinda ama Bilgisizdim Hekim Bildigi Var Diyorum. Ama Şimdi en Ufak Şeyde Araştırıyorum Hekimin Verdiği Her İlacı Kullanmıyorum. Kendi İlaçları İyi Değil. Çok Şikayet Edildi. Kusma Benim Kizimda da Oldu.

SemihaBaklacı

Yeni Üye
Herzamanki gibi aşırı iştahlı ve herzamanki gibi suyunuda çok içiyor. Yeminide yiyor. Son hali böyle. Enerjiside iyi. Kaloriferin yanında kafesleri soğuk yerde değiller. Eşini ayrı kafese koyduk(çift değiller sadece arkadaşlar)

Ekli dosyalar

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
İlaçların Adi Ne Tam Olarak Biliyor musunuz ? Üzerinde Yazar. Veya Hekimin Verdiği Reçeteyi Paylaşır mısınız? Antibiyotik Verdi mi ?

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Canım Bize Kullandirdı Triflucan. Oğlumda Kullandim.O da Ağır İlaç. 3 Aya Yakın Kullandık. Kullanılmaz Aslinda ama Bilgisizdim Hekim Bildigi Var Diyorum. Ama Şimdi en Ufak Şeyde Araştırıyorum Hekimin Verdiği Her İlacı Kullanmıyorum. Kendi İlaçları İyi Değil. Çok Şikayet Edildi. Kusma Benim Kizimda da Oldu.
Canım bu ilaçları kullanıyor 🙏