• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yumurtladı

erenunl

Müdavim
1 damla bile olmayacak şekilde çok çok az koyabilirsiniz, hangi marka kullanıyorsunuz
Röhnfried gerwit w , biraz büyümüş gibi geldi bana şişmiş gibi en azından şuan 2 saatte bir besliyorum anne bir şey yapmıyor fakat babadan korkuyorum

Bahar Y.

Müdavim
Baba sorun çıkarırsa ayırın, sorun olmaz babasızda büyüyebilir

erenunl

Müdavim
Bakabilir, babanın herhangi bir katkısı var mı anneye yardım olarak yumurtaların ve yavrunun üstüne oturuyor mu
Çok nadir genelde yuvalığın önünde bekliyor ve ben odalarına girince birden çığlık atıyor ben çıkınca odadan normal şekilde duruyor baba bana alışık değil pek yavrusunu beslerken falan beni çok izliyor ve hiç ötmüyor ama daha zarar vermedi hiç bir de bundan önce ki eski eşi vardı onunla olan yavrusu ölmüştü şuan bu eşle uyumlu gidiyorlar anne gördüğüm kadarıyla koruyor yumurtayı ve yavruyu

Bahar Y.

Müdavim
Çok nadir genelde yuvalığın önünde bekliyor ve ben odalarına girince birden çığlık atıyor ben çıkınca odadan normal şekilde duruyor baba bana alışık değil pek yavrusunu beslerken falan beni çok izliyor ve hiç ötmüyor ama daha zarar vermedi hiç bir de bundan önce ki eski eşi vardı onunla olan yavrusu ölmüştü şuan bu eşle uyumlu gidiyorlar anne gördüğüm kadarıyla koruyor yumurtayı ve yavruyu
Yavruya karşı en ufak agresiflik gösterirse ayırın derim ben