• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum yumurtladı

Bahar Y.

Müdavim
Yavruların durumu iyi görünüyor maşallah, sağdaki yavru hep ayrı mı kardeşlerinden? Biraz daha yuvalık malzemesi ekleyebilirsiniz dışkıları çekmesi için onun dışında kursaklarda dolu görünüyor maşallah

erenunl

Müdavim
Yavruların durumu iyi görünüyor maşallah, sağdaki yavru hep ayrı mı kardeşlerinden? Biraz daha yuvalık malzemesi ekleyebilirsiniz dışkıları çekmesi için onun dışında kursaklarda dolu görünüyor maşallah
Hayır hep ayrı değil normal de hep bir aradalar dışkı vardı ağzında onu temizledim

erenunl

Müdavim
Teşekkürler ekleyeceğim en kısa zamanda yukarıda dışkı fotoğrafı var sizce dişi kuşun dışkısı nasıl

Bahar Y.

Müdavim
Yuvada çok vakit geçirdiği için biriktiriyordur diye düşünüyorum

erenunl

Müdavim
Dışkı böyle
Ekli dosyayı görüntüle 10126
@Taha bey kuşum eşinden ayrı şuan yavru bakıyor erkek kıskanç olduğu için ayırdım yumurta geleceğini sanmam ama yuvalıkta yavruların dışkısından başka bir şey yok sanırım tutuyor sadece dışarı yapıyor

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
maşallah maşallah, bence anneleri iyi bakıyor. yuvalığın içini 3-4 günde bir temizleyin bence ve yuvalık malzemesini arttırın

erenunl

Müdavim
maşallah maşallah, bence anneleri iyi bakıyor. yuvalığın içini 3-4 günde bir temizleyin bence ve yuvalık malzemesini arttırın
Anneleri beni çok sever yaklaştığımda yuvalığa o hemen yem yemeye gidiyor ben de günde 1 defa tek başına diye elle besliyorum yavrularda anne de sıkıntı etmiyor yavrular büyüdükçe tükettikleri gıda sayısı da artıyor kursak büyüyor bu yüzden anne tek başına koşamiyor o besliyor peşine 2 saat sonra ben besliyorum yavrular da bana alıştı bu şekilde yuvalık malzemesine gelince arttıracağım teşekkürler