• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! kuşum ölüyor yardım

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla her yere baktım ama mama bulamadım, başka aparat aldım ama yine olmadı bence sorun mamada. Haşlanmış yumurta sarısını veya suyu karıstırip vermeyi dusunuyorum olur mu?
Ablacığım ikametin nerde bilmiyorum fakat, getirde yemek sepetinde petshoplarda var , lütfen bak

mentquik

Paylaşımcı
Ablacığım ikametin nerde bilmiyorum fakat, getirde yemek sepetinde petshoplarda var , lütfen bak
abla merhaba🥰 Allahıma çok şükür bulut kendine geliyor yavaş yavaş. Yem yerken gördüm, salatalık yedi, muz yedi, elma yedi, dal darı yedi. Dün neden öyle oldu, bugün neden toparladı anlayamadım😂 Ama hâlâ çok sıcak, üstünde durduğu tünege dokununca bile tünek sıcak geliyor elime. Yıkasam ferahlasın dicem de hasta üşütür diye korkuyorum. Ne yapayım sence🥰

Birde daha hızlı toparlanması icin sadece zeloit ve entrobaci su ile karistirip vereyim mi abla. Yem yiyor cunku bakıyorum kursagı dolu oluyor mamaya gerek yok artık

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
abla merhaba🥰 Allahıma çok şükür bulut kendine geliyor yavaş yavaş. Yem yerken gördüm, salatalık yedi, muz yedi, elma yedi, dal darı yedi. Dün neden öyle oldu, bugün neden toparladı anlayamadım😂 Ama hâlâ çok sıcak, üstünde durduğu tünege dokununca bile tünek sıcak geliyor elime. Yıkasam ferahlasın dicem de hasta üşütür diye korkuyorum. Ne yapayım sence🥰

Birde daha hızlı toparlanması icin sadece zeloit ve entrobaci su ile karistirip vereyim mi abla. Yem yiyor cunku bakıyorum kursagı dolu oluyor mamaya gerek yok artık
Merhaba ablacığım, çok şükür 🤗🤲🤲
Zeolit ve probiyotik etki ediyor büyük ihtimalle
İştahı açar ikiside🤗🤲
Zeoliti her sabah su ile verebilirsin suluğuna sabah erkenden kat, çok az su olsun, nohut kadar kat iyce karıştır hemen içsin
İçmezse yemine serp ama direk alması daha etkili olur
Entrobac ve zeoliti Karıştırıp verme ⚠

mentquik

Paylaşımcı
Merhaba ablacığım, çok şükür 🤗🤲🤲
Zeolit ve probiyotik etki ediyor büyük ihtimalle
İştahı açar ikiside🤗🤲
Zeoliti her sabah su ile verebilirsin suluğuna sabah erkenden kat, çok az su olsun, nohut kadar kat iyce karıştır hemen içsin
İçmezse yemine serp ama direk alması daha etkili olur
Entrobac ve zeoliti Karıştırıp verme ⚠
Abla su içmiyor hayvan fark ettim bugün, suyuda kendim aparatla veriyorum mecburen. Zeoliti de suya karistirip verdim 1ml kadar. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama. Yemide bir yiyor bir yemiyor abla hâlâ tam iştahı acılmıs degil, besliyorum yine aparatla.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla su içmiyor hayvan fark ettim bugün, suyuda kendim aparatla veriyorum mecburen. Zeoliti de suya karistirip verdim 1ml kadar. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama. Yemide bir yiyor bir yemiyor abla hâlâ tam iştahı acılmıs degil, besliyorum yine aparatla.
Ablacığım o zaman zeoliti su ile içir daha etkili olur, 1 ml su ile doğru yapmışsın aynı şekilde devam et
Biraz sabır bir günde düzelmez yavaş yavaş güçlenecek🤗🤲

mentquik

Paylaşımcı
Ablacığım o zaman zeoliti su ile içir daha etkili olur, 1 ml su ile doğru yapmışsın aynı şekilde devam et
Biraz sabır bir günde düzelmez yavaş yavaş güçlenecek🤗🤲
Abla yemesi icmesi kendine geldi cok sükür, yemi az yiyor ama yumurta verdim yedi, salatalik yiyor. sadece kafesin en altina gidip yatiyor arada bir, neden yapiyor anlamadim. Günde 1 kere mi 1ml su ile zeolit vereyim abla. Bir de entrobac vermeme gerek var mi? Ve neden tabana yatiyor olabilir abla.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla yemesi icmesi kendine geldi cok sükür, yemi az yiyor ama yumurta verdim yedi, salatalik yiyor. sadece kafesin en altina gidip yatiyor arada bir, neden yapiyor anlamadim. Günde 1 kere mi 1ml su ile zeolit vereyim abla. Bir de entrobac vermeme gerek var mi? Ve neden tabana yatiyor olabilir abla.
Salatalığı az ver haftada 1
Zeolit günde 1 defa👍
Entrobac suluğuna atmalısın rutin verilmeli
Fotoğraf paylaşır mısın bakayım

mentquik

Paylaşımcı
Salatalığı az ver haftada 1
Zeolit günde 1 defa👍
Entrobac suluğuna atmalısın rutin verilmeli
Fotoğraf paylaşır mısın bakayım
suluguna damlatırim abla ama su içmiyor, ben içiriyorum suyuda. Nasıl yapalım o yüzden. Mamasına katıyordum günde 1 defa entrobacı, mamadan hemen sonrada zeoliti veriyordum 1 ml su ile karıştırıp.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
suluguna damlatırim abla ama su içmiyor, ben içiriyorum suyuda. Nasıl yapalım o yüzden. Mamasına katıyordum günde 1 defa entrobacı, mamadan hemen sonrada zeoliti veriyordum 1 ml su ile karıştırıp.
Tm öylede olur ablacığım, yere neden iner
hasta kuşlar yere iner daha rahat eder

mentquik

Paylaşımcı
Çok şükür kabarma az takviyelerle devam et korkma Rabbim şifa versin inşallah ablacığım
İnşallah abla teşekkür ederim, bu arada bulutu sahiplendiğimizden beri geceleri bazen nefes sesi dışarı vuruyor. Sormuştuk derin uykuya geçtiklerinde ses çıkarırlar demişlerdi. Hastalıgının solunum ile alakası olabilir mi abla🥰

Bir de vermectin bit damlası kullanmaya başlayayım mı artik yoksa biraz daha takviye sonra bit ilacı mı🥰

Çok teşekkür ederim abla bu arada üç yaramazımda seninle beraber büyüdü resmen😀🥰

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
İnşallah abla teşekkür ederim, bu arada bulutu sahiplendiğimizden beri geceleri bazen nefes sesi dışarı vuruyor. Sormuştuk derin uykuya geçtiklerinde ses çıkarırlar demişlerdi. Hastalıgının solunum ile alakası olabilir mi abla🥰

Bir de vermectin bit damlası kullanmaya başlayayım mı artik yoksa biraz daha takviye sonra bit ilacı mı🥰

Çok teşekkür ederim abla bu arada üç yaramazımda seninle beraber büyüdü resmen😀🥰
Vilmectin hemen uygula ablacığım
Gıcırdatma yapıyor olabilir

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Abla günaydın🥰
Bulutu 2-3ml yediriyorum ama kursagını elliyorum dolu gibi gelmiyor bana. Acaba az mı geliyor yoksa hemen sindiriyor mu anlayamadım
Günaydın ablacım 🤗 Çok iyi metabolizma çalışıyor maşallah SüphanAllah 🤗🤲
Boş görünce tekrar besleyebilirsin, az fazla besle dolsun

Üst Alt