Eşiyle kalsın stres olmasın, hergün yem darı yulaf ver ablacığımtamamdır abla. Bir de sence tek ayrı kafeste mi dursun yoksa eşiyle mi abla
Eşiyle kalsın stres olmasın, hergün yem darı yulaf ver ablacığımtamamdır abla. Bir de sence tek ayrı kafeste mi dursun yoksa eşiyle mi abla
tamamdır abla teşekkür ederimEşiyle kalsın stres olmasın, hergün yem darı yulaf ver ablacığım
Rica ederimtamamdır abla teşekkür ederimA21 mamayı nereden bulabilirim
Abla her yere baktım ama mama bulamadım, başka aparat aldım ama yine olmadı bence sorun mamada. Haşlanmış yumurta sarısını veya suyu karıstırip vermeyi dusunuyorum olur mu?Rica ederimBüyük Petshoplarda oluyor, ablacığım
Ablacığım ikametin nerde bilmiyorum fakat, getirde yemek sepetinde petshoplarda var , lütfen bakAbla her yere baktım ama mama bulamadım, başka aparat aldım ama yine olmadı bence sorun mamada. Haşlanmış yumurta sarısını veya suyu karıstırip vermeyi dusunuyorum olur mu?
ne yazsam çıkar abla. istanbulda yasıyorumAblacığım ikametin nerde bilmiyorum fakat, getirde yemek sepetinde petshoplarda var , lütfen bak
abla merhabaAblacığım ikametin nerde bilmiyorum fakat, getirde yemek sepetinde petshoplarda var , lütfen bak
Merhaba ablacığım, çok şükürabla merhabaAllahıma çok şükür bulut kendine geliyor yavaş yavaş. Yem yerken gördüm, salatalık yedi, muz yedi, elma yedi, dal darı yedi. Dün neden öyle oldu, bugün neden toparladı anlayamadım
Ama hâlâ çok sıcak, üstünde durduğu tünege dokununca bile tünek sıcak geliyor elime. Yıkasam ferahlasın dicem de hasta üşütür diye korkuyorum. Ne yapayım sence
Birde daha hızlı toparlanması icin sadece zeloit ve entrobaci su ile karistirip vereyim mi abla. Yem yiyor cunku bakıyorum kursagı dolu oluyor mamaya gerek yok artık
Abla su içmiyor hayvan fark ettim bugün, suyuda kendim aparatla veriyorum mecburen. Zeoliti de suya karistirip verdim 1ml kadar. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama. Yemide bir yiyor bir yemiyor abla hâlâ tam iştahı acılmıs degil, besliyorum yine aparatla.Merhaba ablacığım, çok şükür
Zeolit ve probiyotik etki ediyor büyük ihtimalle
İştahı açar ikiside
Zeoliti her sabah su ile verebilirsin suluğuna sabah erkenden kat, çok az su olsun, nohut kadar kat iyce karıştır hemen içsin
İçmezse yemine serp ama direk alması daha etkili olur
Entrobac ve zeoliti Karıştırıp verme![]()
Ablacığım o zaman zeoliti su ile içir daha etkili olur, 1 ml su ile doğru yapmışsın aynı şekilde devam etAbla su içmiyor hayvan fark ettim bugün, suyuda kendim aparatla veriyorum mecburen. Zeoliti de suya karistirip verdim 1ml kadar. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama. Yemide bir yiyor bir yemiyor abla hâlâ tam iştahı acılmıs degil, besliyorum yine aparatla.
Abla yemesi icmesi kendine geldi cok sükür, yemi az yiyor ama yumurta verdim yedi, salatalik yiyor. sadece kafesin en altina gidip yatiyor arada bir, neden yapiyor anlamadim. Günde 1 kere mi 1ml su ile zeolit vereyim abla. Bir de entrobac vermeme gerek var mi? Ve neden tabana yatiyor olabilir abla.Ablacığım o zaman zeoliti su ile içir daha etkili olur, 1 ml su ile doğru yapmışsın aynı şekilde devam et
Biraz sabır bir günde düzelmez yavaş yavaş güçlenecek![]()
Salatalığı az ver haftada 1Abla yemesi icmesi kendine geldi cok sükür, yemi az yiyor ama yumurta verdim yedi, salatalik yiyor. sadece kafesin en altina gidip yatiyor arada bir, neden yapiyor anlamadim. Günde 1 kere mi 1ml su ile zeolit vereyim abla. Bir de entrobac vermeme gerek var mi? Ve neden tabana yatiyor olabilir abla.
suluguna damlatırim abla ama su içmiyor, ben içiriyorum suyuda. Nasıl yapalım o yüzden. Mamasına katıyordum günde 1 defa entrobacı, mamadan hemen sonrada zeoliti veriyordum 1 ml su ile karıştırıp.Salatalığı az ver haftada 1
Zeolit günde 1 defa
Entrobac suluğuna atmalısın rutin verilmeli
Fotoğraf paylaşır mısın bakayım
Tm öylede olur ablacığım, yere neden inersuluguna damlatırim abla ama su içmiyor, ben içiriyorum suyuda. Nasıl yapalım o yüzden. Mamasına katıyordum günde 1 defa entrobacı, mamadan hemen sonrada zeoliti veriyordum 1 ml su ile karıştırıp.
iyi gözüküyor mu peki abla sence nasıl gördün oğlumu🥹Tm öylede olur ablacığım, yere neden iner
hasta kuşlar yere iner daha rahat eder
Çok şükür kabarma az takviyelerle devam et korkma Rabbim şifa versin inşallah ablacığımiyi gözüküyor mu peki abla sence nasıl gördün oğlumu🥹
İnşallah abla teşekkür ederim, bu arada bulutu sahiplendiğimizden beri geceleri bazen nefes sesi dışarı vuruyor. Sormuştuk derin uykuya geçtiklerinde ses çıkarırlar demişlerdi. Hastalıgının solunum ile alakası olabilir mi ablaÇok şükür kabarma az takviyelerle devam et korkma Rabbim şifa versin inşallah ablacığım
Vilmectin hemen uygula ablacığımİnşallah abla teşekkür ederim, bu arada bulutu sahiplendiğimizden beri geceleri bazen nefes sesi dışarı vuruyor. Sormuştuk derin uykuya geçtiklerinde ses çıkarırlar demişlerdi. Hastalıgının solunum ile alakası olabilir mi abla
Bir de vermectin bit damlası kullanmaya başlayayım mı artik yoksa biraz daha takviye sonra bit ilacı mı
Çok teşekkür ederim abla bu arada üç yaramazımda seninle beraber büyüdü resmen![]()
Abla günaydınVilmectin hemen uygula ablacığım
Gıcırdatma yapıyor olabilir
Günaydın ablacımAbla günaydın
Bulutu 2-3ml yediriyorum ama kursagını elliyorum dolu gibi gelmiyor bana. Acaba az mı geliyor yoksa hemen sindiriyor mu anlayamadım