• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUM ÖLDÜ

Erenb51

Aktif Üye
Başınız sağolsun 😔
Şimdi fotoğraf da gördüğümde sıkıntı olabilir, karnı şiş gibi, biz hep zehirlenmiş dedik ama başka bir problem de olabilir kursak mantarı, sindirim problemi de yaşıyordur belki
Sağ olun bence de başka bir sıkıntısı vardı😞

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
sağ olun🙁 peki sizce kursak mantarı var mıydı? fotosunu attım sağlıklı halinin poplsunda tüy yoktu karnı şiş gibiydi kustuktan sonra karnında kemik gibi uzun bir şey çıktı
Şu an baktım fotoğrafına da karaciğer, kursak mantarı, testis tümörü olabilir

Erenb51

Aktif Üye
bence kuş almalısınız çünkü siz iyi bir sahipsiniz elinizden geleni yaptınız.
Diğer kuşumu da aynı kişiden almıştım tipi aynıydı ona uzun süre baktım ve ev arkadaşım kuşu kaçırdı psikolojik olarak çok kötüydüm ve bu kuşu 4-5 ay sonra aldım 4. gününde öldü🙁 Bu yüzden şu an çok kötü etkiledi beni. Eğer hastalığı varsa için bir nebze düzelir aldığım kişiye yazdım o da size verirken bir şeyi yoktu bir anda twstis tümorü veya kursak mantarı çıkmaz dedi

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Diğer kuşumu da aynı kişiden almıştım tipi aynıydı ona uzun süre baktım ve ev arkadaşım kuşu kaçırdı psikolojik olarak çok kötüydüm ve bu kuşu 4-5 ay sonra aldım 4. gününde öldü🙁 Bu yüzden şu an çok kötü etkiledi beni. Eğer hastalığı varsa için bir nebze düzelir aldığım kişiye yazdım o da size verirken bir şeyi yoktu bir anda twstis tümorü veya kursak mantarı çıkmaz dedi
Testis tümörü sanmıyorum ama kursak mantarı olabilir, başka bir üreticiden sağlıklı bir kuş alabilirsiniz, kimse kuşuna hasta demez😡
Ayrıca o işin parasında😡
Düşünürseniz alacağınız zaman fotoğraf atın biz de fikir beyan edelim

Üst Alt