• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

KUŞUM ÖLDÜ

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Abla çeşme suyu vermeyin demişsin, peki arıtma su da dahil sanırım buna değil mi?
Evet arıtma ve çeşme suyunda klor kreç ve süzülemeyen bazı metaller var, zararlı zamanla karaciğer de toplanır kuş da atamaz, bu yüzden kapalı şişe su(para ile satılan şaşal sular) mineral bakımından zengindir 👍

Son düzenleme:

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Atıyor siz bugün sıcak tutun, yesin içsin, çok çok dışkılaması gerekiyor😊yulaf verin, pirinci şiringa ile itin ağzına, minicik muz ezip, pirinçle karıştırıp şiringaya doldurun verin
Bugün çok önemli🤲🤲atlatırsam inşallah toparlar Allah ın izniye
Not: bende Fertekliyim🥰

Zu123

Aktif Üye
Olur olur içirin şiringa ile de prinç suyu da verin, yem yesin en çok ne seviyorsa verin yesin, o darıyı vermeyin, kalamarı atın
Yulaf aspur yem dökün elinizle uzatın
Dışkı fotoğraflarını paylaşır mısınız
Demet abla sağlıklı kuşumuzada içirebilir miyiz pirinç suyu veya lapası

Erenb51

Aktif Üye
Atıyor siz bugün sıcak tutun, yesin içsin, çok çok dışkılaması gerekiyor😊yulaf verin, pirinci şiringa ile itin ağzına, minicik muz ezip, pirinçle karıştırıp şiringaya doldurun verin
Bugün çok önemli🤲🤲atlatırsam inşallah toparlar Allah ın izniye
Not: bende Fertekliyim🥰
Teşekkür ederim çok sağ olun hakkınızı helal edin nigdeden slmlar🤗

Erenb51

Aktif Üye
Hemşerim keşke yakın olsakta yetişebilsem🥰🤲memleketime selamlar🥰🤲
Aleyküm selam çok soru soruyorum kusura bakmayın önceki kuşum kaçmıştı ve bu yüzden çok üzülüyorum şimdi şırıngayla muz pirinç ezip verdim gözleri kapalı duruyor kuş😞 Yarında mı bu şekilde beslemem lazım pirinç verince baya bi ağzından çıkıyor tam veremiyorum ama yumurta püresi daha kolay veriliyordu suyunda da probiyotik vardı yarın napayım suyuna acaba

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye

Erenb51

Aktif Üye
Açlık dışkısı yapıyor, muzu tekrar verin su katmayın içine cıvık olur zaten, probiyotik ve muz karıştırıp verin yaklaşık 3-4 ml olsun ve hepsini yedirin, sıcak ortama koyun uyusun
Probiyotik mercimek tanesi kadar olsun
Bugün probiyotik suyuna katmıştım ama

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
elbesleme aparatı ile mi yapmam lazım
Şiringa ile yiyorsa olur, aparat olursada kursağa itemiyebilirsiniz o sıkıntılı biraz, üretici varsa besler, aparat olursa da ağzının içine sıkarsınız yavaş yavaş yutacaktır
Mama alırsanız içine probiyotik katın
Günde 2-3 defa en az 3-4 ml besleyin

Erenb51

Aktif Üye
Şiringa ile yiyorsa olur, aparat olursada kursağa itemiyebilirsiniz o sıkıntılı biraz, üretici varsa besler, aparat olursa da ağzının içine sıkarsınız yavaş yavaş yutacaktır
Mama alırsanız içine probiyotik katın
Günde 2-3 defa en az 3-4 ml besleyin
Kuşum ölmüş elimden gelen her şeyi yaptım çok kötüyüm 🙁 hepinize teşekkür ederim @Demet bükay @Burçak A. Zaten içime doğmuştu🥺😞

Erenb51

Aktif Üye
Kuşu bana hasta vermiş olabilirler mi? kuş geldiğinde normalden daha kilolu gibiydi. kustuktan sonra Karnındaki kemik çok belliydi. Poposunda tüy yoktu

Ekli dosyalar

Üst Alt