Ekli dosyayı görüntüle 14025
Arkadaşlar vet bunları tavsiye etti. Antibiyotik ve b vitaminini aynı anda başla dedi. İlaç ilk gün 5 6 damla sonraki günler de 2 3 damla şeklinde b vitamini de direk ağızdan 1 damla bı hafta bu şekilde kullan dedi. Sizin tecrübelerinizi alabilir miyim @Taha@Tuğrul Bey@mona rıza
Sulphamezathine bağırsak düzenleyici koksidoz etkili ilaçtır güzel ama satılmıyor diye biliyordum iyi olmuş verdiği kardeşim kullanmaya devam et inşallah düzelir Ek olarak k vitaminide kullan (AVİT-K Öneririm). İlaç tedavisi bittikten sonra başırsaktaki tahribatı dışkısındaki rengi düzenler.
Ekli dosyayı görüntüle 14025
Arkadaşlar vet bunları tavsiye etti. Antibiyotik ve b vitaminini aynı anda başla dedi. İlaç ilk gün 5 6 damla sonraki günler de 2 3 damla şeklinde b vitamini de direk ağızdan 1 damla bı hafta bu şekilde kullan dedi. Sizin tecrübelerinizi alabilir miyim @Taha@Tuğrul Bey@mona rıza
bu ismini yazdığım ilaçlardan birisi. tam dolu suluğa 8-10 damla eklenir , ilaçlı su hergün tazelenir. sulphamezathine ile birlikte b vitamini kullanılmamalıdır, prospektüsünde de yazar
Veterinerin sana vermesi gereken vitamin k vitamini olmalıydı. B vitamini tetrasiklin grubu ilaçlarda kullanılan vitamindir. B vitamini sulphanin işleyişini engeller.
K vitamini dışkıya o rengi veren bağırsak iç duvarında oluşan tahribatı önleyip kanın hızlı pıhtılaşmasını sağlar iki gündür k demekten tükendim b vitamini işe yaramaz. Al kenarda dursun tedavi bitince k vitaminine başla birgün aradan sonra
Teşekkürler yardımlarınız için bir şey daha sormak istiyorum. Sizin dediğiniz k vitaminini söyledim vet e ben doğru fakat şimdilik gerek yok dedi. Yine de alıp kullanayım mı? Birde ileriki günlerde iştah kaybı olursa elle besleme maması ne tavsiye edersiniz?
K vitamini dışkıya o rengi veren bağırsak iç duvarında oluşan tahribatı önleyip kanın hızlı pıhtılaşmasını sağlar iki gündür k demekten tükendim b vitamini işe yaramaz. Al kenarda dursun tedavi bitince k vitaminine başla birgün aradan sonra
K vitamini alınca ne kadar sıklıkla kullanmak gerekiyor peki? Önlem amaçlı da kullanabiliyor muyuz yoksa hasta olduğu zaman mı? Birde avit k dışında önerdiğiniz başka bir marka var mı acaba?
K vitamini alınca ne kadar sıklıkla kullanmak gerekiyor peki? Önlem amaçlı da kullanabiliyor muyuz yoksa hasta olduğu zaman mı? Birde avit k dışında önerdiğiniz başka bir marka var mı acaba?
Yarın suluğa mercimek tanesi kadar verebilirsin hastalık başında 2 günde bir ideal Kullanım papağanlarda ben hafif biraz daha fazla veriyorum 2 mercimek tanesi kadar. Avit k genellikle tercih edilen olduğu için genellikle bunu kullanıyorum başka vitamin kullanmadım. Nektom Q dada var olduğunu duymuştum birde tuğrul hocamın dediklerinde var. Besin olarak ıspanak brokoli maydanoz biber yeşil olan gıdalar maş fasulyesi çimlendirmesi yaptığınızda hastalık dışında teminini sağlayabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 14122Ekli dosyayı görüntüle 14123Ekli dosyayı görüntüle 14124
Arkadaşlar tekrar merhaba. 2 gündür sulpamezathine kullanıyorum. Son durumu bu şekilde yem yiyor ama baya zayıfladı kuşum. Göğüs kemiği baya elime geliyor. Elim kolum bağlandı. Başka ne yapabilirim. 5 gün daha sulpamezathine e devam edeceğim. Ümidimi de kaybetmek istemiyorum ama sizlere tekrar sormak istedim teşekkür ederim şimdiden
Elle besleme yapmanız gerekiyor bence, kuş ne kadar tok olursa ilaç o kadar fayda gösterir o yüzden şırıngayla deneyin önce kursaktan vermeyin, baktınız öyle yemiyor ya kursağa vereceksiniz yada bilen birinden rica edeceksiniz, geçmiş olsun
Kuş koksidoz dan kurumaya dönmüş çok ümit etmeyin derim hazırlıklı olun ilacı eksik etmeyin elle besleme yapın mutlaka yaptığınız mamada a21 olsun vitamin katın