• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta mı?

Tuba32

Yeni Üye
Gervit ve entrobac kuşlara kac aYdan sonra verilmeli yeni konu açmak istemdim 11 aylık kuşum için hafta bir kullanıyorum yeni iki aylık yavru aldım ona henüz vermedim ne zaman vermeye başlamalıyım
Bunlar ne işe yarıyor? benimde iki aylık kuscudan vitamin aldım haftada iki üç famala suyuna yapıyorum sadece.

Tuba32

Yeni Üye
Sukulent zehirli olabilir. Çünkü sukulent iki çeşit zehirli ve zehirsiz olarak ayrılır. Sizin kuş zehirlenmiş olabilir dışkı atar mısınız? Titreme var mı kuşta? Birde salon bitkileri kuşlar için tehlikelidir
Hayır titreme yok hareketleri normal. Uçuyor oynuyor sadece arada kusuyor. Bir de biraz önce yeminden yedi kusmadi bu sefer inşallah bir şey yoktur. Cicekleri kaldirayim ortadan teşekkür ederim 🥰

Tuba32

Yeni Üye
Yapabilecek pek bir durum yok . İnşallah zehirlenmemistir. Internette araştırdım bazı türler zehirliymis . Siz önlem olsun 48 saat ağızda köpürme halsizlik yem yememe iştahsızlık vb. Durumlar olursa haberdar edin elimizden geldiği kadarıyla yardimci olalım. Geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Dün fesleğen yedi, bugün sukulent yapraklarıyla uğraştı biraz ama yemedi yani bilemedim yarın bir veterinere götüreyim inşallah. Kanatlı veteriner yok sanırım Isparta da sıradan bir veteriner olur mu?
Sulukenti sukulenti bilmem ama çiçeklerden uzak tutun kuşu. Gül olsada uzak tutun. Dertsiz başa dert oluyor çiçekler