• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet kuşum solunumla ilgili hasta olabilir mi?

Asya'nınPamuk'u

Yeni Üye
Merhaba, herkese iyi günler dilerim. Yardımcı olabilirseniz danışmak istiyorum 10 yasinda bir muhabbet kuşum var. Kızım çok ilgileniyor her hareketini izliyor ve şuan solunumuyla ilgili bir sıkıntısı olduğunu söylüyor. Yemlikte kuş yemiyor fakat kaşıkla verince büyük bir iştahla yiyiyor.Kizim hapsurdugunu söylüyor ki bunu da duymadım. Fakat kuyruğu hafifte olsa titreme gibi sallanıyor sanki. Bu durumda beni ikilemde bırakan kısım.Su içmesi kaşıkla yem yemesine sıkıntı yok.Bıcır bıcır konuşuyor, ötüyor. Kafeste de hareketli bura da da bir sıkıntı yok. Dışkıda da hiç bir problem yok. Bilgi sahibi olanlardan rica ediyorum göndereceğim görsellere bakıp yorumda bulunursanız 10 yaşındaki kuşumu boşuna veterinere götürüp strese sokmayayım ve gereksiz bir ilaç vb. şeylerle yanlış hareket etmeyeyim. İlgili arkadaşlardan yorumlarınızı bekliyorum lütfen.Video atmaya çalıştım ancak mp4 boyutu diye kabul etmiyor nasıl gönderebilirim bunun içinde bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum

Ekli dosyalar