• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Muhabbet Kuşum Hasta mı?

elifkse

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kanat açma ve ağızdan nefes alma
Hastalık Belirti Tarihi
28 Tem 2026
Muhabbet kuşum bugün ağzını az açarak nefes alıp vermeye başladı. Kanatlarını da bunalmış gibi açıyor. Tatildeyiz ev klimalı. Kafese asla çarpan bi yerde değil. Oda serin yani. Keyfi hali yerinde. Oyun oynuyo yem yiyo su içiyo. Ama bi süre sonra geçiyo salıncağına gözlerini kapatıp nefes alıyo ağzından. Hırıltı duymadım. Normal şekilde ötüp kaşınıyoda. Videosunu da ekliyorum. Gece vakti olduğu için uyuması normal geliyo. Aynasıylada da arasıra konuşuyo. Ama neden böyle yaptı anlamadım saatlerdir bakıyorum 3 - 4 saat olmuştur dikkatimi çekeli durakladığı her an yapıyo nerdeyse. Balıkesirdeyim altınolukta götürebileceğim güvenebileceğim bi yer yok. İstanbula döneceğim vakit götüreyim diyorum.

video

elifkse

Yeni Üye
Ayakları sıcak. Bunaldı mı acaba diyip su fışkırttım ama hem kaçtı sudan normalde banyoyu sever hemde yapmaya devam etti

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bu aralar bu şekilde çok konu açan var. Evet sıcaklamış görünüyor. Size sıcak olmayan onlara olabilir. Ben bugün arabada yolculuk yaptım ve ona gelmeyecek şekilde klimayı ayarladım arabada. Ona rağmen ağız açma kapama yaptı. Hırıltılı nefes alma verme yapacak mı bunu gözlemleyin. Şimdilik sorun görünmüyor gibi.