Kursakta şişlik yok ağızda ya da yemde koku yok.yem yeryemez kusmaya başlıyor. Sonra normal oynuyor hasta gibi değil dışkısı normal.
Sadece bugün ve dün çiçeklerin oraya gidip biraz çiçeklerin yapraklarını yemeye kalktı daha doğrusu yedi. Ondan olabilir mi?
Kursakta şişlik yok ağızda ya da yemde koku yok.yem yeryemez kusmaya başlıyor. Sonra normal oynuyor hasta gibi değil dışkısı normal.
Sadece bugün ve dün çiçeklerin oraya gidip biraz çiçeklerin yapraklarını yemeye kalktı daha doğrusu yedi. Ondan olabilir mi?
Kum varmi ? Zehirlenme olabilir. Veterinere gösterin derim . Acil mü gerekebilir. Ustadlar yardimci olacaktır. Zehirlenme hakkında pek bilgim yok
. @Şehmus BAKIR@Taha@Bahar Y.@Tuğrul Bey
Dün fesleğen yedi, bugün sukulent yapraklarıyla uğraştı biraz ama yemedi yani bilemedim yarın bir veterinere götüreyim inşallah. Kanatlı veteriner yok sanırım Isparta da sıradan bir veteriner olur mu?
Dün fesleğen yedi, bugün sukulent yapraklarıyla uğraştı biraz ama yemedi yani bilemedim yarın bir veterinere götüreyim inşallah. Kanatlı veteriner yok sanırım Isparta da sıradan bir veteriner olur mu?
Sukulent zehirli olabilir. Çünkü sukulent iki çeşit zehirli ve zehirsiz olarak ayrılır. Sizin kuş zehirlenmiş olabilir dışkı atar mısınız? Titreme var mı kuşta? Birde salon bitkileri kuşlar için tehlikelidir
Yapabilecek pek bir durum yok . İnşallah zehirlenmemistir. Internette araştırdım bazı türler zehirliymis . Siz önlem olsun 48 saat ağızda köpürme halsizlik yem yememe iştahsızlık vb. Durumlar olursa haberdar edin elimizden geldiği kadarıyla yardimci olalım. Geçmiş olsun.
Gervit ve entrobac kuşlara kac aYdan sonra verilmeli yeni konu açmak istemdim 11 aylık kuşum için hafta bir kullanıyorum yeni iki aylık yavru aldım ona henüz vermedim ne zaman vermeye başlamalıyım
Gervit ve entrobac kuşlara kac aYdan sonra verilmeli yeni konu açmak istemdim 11 aylık kuşum için hafta bir kullanıyorum yeni iki aylık yavru aldım ona henüz vermedim ne zaman vermeye başlamalıyım