• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum hasta mı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok geç tedavi yapılmış bağırsaklar zedelenmiş olabilir bir süre ilaç vermeyin versele laga avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍 kuşu elle kursaktan besleyin demiştim tedavi sürecinde yaptınız mı? Probiyotik verdiniz mi bactrim ile birlikte? Bunlar tedavinin bir parçasıdır
Ne zaman tekrar ilaca başlayayım?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bir şey daha sormak istiyorum. Kuşum şuan 10 aylık erkek. İlk başlarda ceresi açık maviydi. Dişi kusum öldükten sonra (anlaşamıyorlardı) ceresi kahverengi olmaya başladı nedeni sizce nedir? İki fotoğrafı da koyuyorum. Mavi ve kahverengi cere olan.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Kuşun dişi erkek değil ilk fotograftada erkek degilmis
8 aydır benle yazık hep oğlum diye seviyordum. Hep hircindi. Kuscudan erkek diye almıştım oysaki. Ama sevindim yine de. Hormon bozukluğu var sanmıştım😅. Teşekkürler içime su serpildi. 🤗🤗

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok geç tedavi yapılmış bağırsaklar zedelenmiş olabilir bir süre ilaç vermeyin versele laga avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍 kuşu elle kursaktan besleyin demiştim tedavi sürecinde yaptınız mı? Probiyotik verdiniz mi bactrim ile birlikte? Bunlar tedavinin bir parçasıdır
@Şehmus BAKIR İlacı temin ettim. Ne zaman kullanmaya başlayayım nasıl kullanmam gerekiyor. Ve bactrim e ne zaman devam edeyim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Hemen baslayabilirsin ilaç değil takviyedir o

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tam suluga 8-10 damla koyman yeter 3 gün ustuste verebilirsin ilk olarak daha sonra haftada veya 2 haftada 1 defa

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
*Gelişme* Bu dışkılar çoğaldı. Artık daha fazla büyük dışkı yapıyor. Çok mu ciddi durumu şuan.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR Ne zaman tekrar bactrim e başlayayım. Dışkıları bugün genel olarak hep böyleydi. Açıkcası korkmaya başladım. Karaciğer koruyucuyu da 3 gün boyunca art arda verdim. Bir de gün içinde çok az dışkı yapıyor.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Bana daha çok yumurta dışkısı gibi geldi kuşun videosunu görebilir miyim

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bana daha çok yumurta dışkısı gibi geldi kuşun videosunu görebilir miyim
Video yüklenmiyor. Onun yerine fotoğrafını atsam olur mu? Birde Yem yemiyor. Çok fazla yulaf yediği için yulafı kaldırdım. Onun yerine aspur koydum. Şimdi hiç yemiyor. Ve su çok içiyor. Bir de eğer yumurta varsa foluk koymama gerek yok değil mi? Çünkü eşi yok zaten yumurta boş olur.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Boş yapar gerek yok eğer öyle bişey varsa ona eş alın.. streamable com dan video ekleyiniz

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
İyilestikten sonra eş almayı düşünüyorum.

Son düzenleme: