• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum hasta mı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Tamam bakayım. Teşekkürler 😊

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
.

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
@Şehmus BAKIR @Taha 5 gün verdim ilacı bugün son gün akşam yine vereceğim. Ama bir değişiklik yok dışkılarda. Yemini değiştirdim ondan mı bilmiyorum ama artık daha fazla yiyor normal Yem. Bir de ilaci ilk verdiğim gün 1 tane çok büyük dışkı yaptı. İlacın 4. Günü 4-5 tane daha büyük dışkı yaptı. Ama genelde normal dışkı büyüklüğü.

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şimdi böyle bir şey çıkardı boğazından. Kusar gibi yaptı. Bazen kabartıyor kendini.Oysa sabah birseyi yoktu. Kustuktan sonra hareketlendi. İlaç galiba çıkardığı. Emin değilim. Ezdigimde beyaz şeyi topaklandı. Neden oldu bu sizce?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuşun yem yeme ve su içme durumu nasıl fazlami

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hergun normal yemi üflüyorum ve yulaf da yiyor. Ama normalden fazla galiba çünkü doluyor sürekli yemlikler

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şuan da böyle uyukluyor.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
İç parazit tedavisi yapıldımi hiç daha önce

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Çok geç tedavi yapılmış bağırsaklar zedelenmiş olabilir bir süre ilaç vermeyin versele laga avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍 kuşu elle kursaktan besleyin demiştim tedavi sürecinde yaptınız mı? Probiyotik verdiniz mi bactrim ile birlikte? Bunlar tedavinin bir parçasıdır

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Çok geç tedavi yapılmış bağırsaklar zedelenmiş olabilir bir süre ilaç vermeyin versele laga avichol karaciğer koruma temin ediniz 👍 kuşu elle kursaktan besleyin demiştim tedavi sürecinde yaptınız mı? Probiyotik verdiniz mi bactrim ile birlikte? Bunlar tedavinin bir parçasıdır
Yem yediğini için beslemedim elde. Yine de beslemem gerekiyor mu? Probiyotik verdim ilaç ile birlikte. Peki ne zaman ilaca tekrar başlamam lazım ? Ve karaciğer koruyucuya ne zaman başlamalıyım? Nasıl vermeliyim? Bir de probiyotige devam edeyim mi şuan?

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Suanda sadece sabah bu kadar yemiş mesela.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Sadece Yulaf mi yiyor? Diğer yemleri yemiyor mu?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Kuş sadece yulaf yiyorsa bu kabarık durmasına sebeptir zaten şişkinlik yapar hazımsızlık yapar. Yemi cesitlendir