• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum hasta mı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bu dışkıya iyi gelecek ilaç bactrim tedavisi yukarda nasıl yapacağınızı belirttim kuşun hastalığı ilerliyor önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun imkan yoksa ucgunluk probiyotik kullanımindan sonra bactrim e başlayın ama mutlaka elle besleyin 👍
Tamam. 3 gün probiyotik kullandıktan sonra dediğiniz ilaci vereceğim. Ama diğer ilacı da verdiğim için bir sorun olmaz dimi. Yani böbreklerinde falan.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Hayır. 4 in 1 mix olur mu dediğimde cevap gelmeyince bende bunu kullandım bağırsak enfeksiyonunda da kullanılıyor diye.
Şimdi şöyle bir durum söz konusu onu burada belirteyim 4 in 1 mix Sadece ilaç değildir o bir karışımdır bağırsağı besler iyileştirme de yapar lakin hastamız ilerlemisse fayda göstermez 4 in 1 mix i yıllık kürlerde kullanan üreticiler var koruma amaçlı olarsk ama birebir bir antibiyotik kadar tesirli olmaz ben kuşunuzun ciddiyetini gördüğüm için ona bactrim önerdim yoksa öyle ciddi durumda olmayan hastalara önerdiğim bir tedavi değildir bactrim tedavisi 👍

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şimdi şöyle bir durum söz konusu onu burada belirteyim 4 in 1 mix Sadece ilaç değildir o bir karışımdır bağırsağı besler iyileştirme de yapar lakin hastamız ilerlemisse fayda göstermez 4 in 1 mix i yıllık kürlerde kullanan üreticiler var koruma amaçlı olarsk ama birebir bir antibiyotik kadar tesirli olmaz ben kuşunuzun ciddiyetini gördüğüm için ona bactrim önerdim yoksa öyle ciddi durumda olmayan hastalara önerdiğim bir tedavi değildir bactrim tedavisi 👍
Anladim teşekkürler bilgi için. Bir de Ben 2 gün probiyotik vermiştim 2 günde multivitamin. Hemen dediğiniz ilaca yarın başlasam olur mu yoksa 3 gün probiyotik vereyim mi yine? Bu arada 3-4 gündür kuyrugu asagi yukarı hareket ediyor.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
En son ilaç verdiyseniz üç gün probiyotik iyi olur eğer en son vitamin veya probiyotik verdiyseniz ilaca başlayin çünkü zaten yine suyuna probiyotik vereceksiniz hatta karaciğer koruma temin edebilirsiniz çok daha iyi olur 👍

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
En son ilaç verdiyseniz üç gün probiyotik iyi olur eğer en son vitamin veya probiyotik verdiyseniz ilaca başlayin çünkü zaten yine suyuna probiyotik vereceksiniz hatta karaciğer koruma temin edebilirsiniz çok daha iyi olur 👍
Peki o nedir nereden bulabilirim? Ve ismi nedir?

Son düzenleme:

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Bactrim reçeteli bir ilaç içerik bakımından ona yakın olarak düşündüğüm çare 4 birds intestinal var ona bakabilirsin

Grpet

Müdavim
Üretici
instestinal ağır ilac sayilmaz ama üst üste kullanmayin en azindan bir kac gün bos bırakın ayrıca siz yanlıs ürün kullanmıssınız adeno ecoli icin ilac kullanmısısınız ve dozunuda fazla kullanmıssınız sizin kullanmanız gerekn ilaç combi 4 in 1 mix olması gerekti bağırsak enfeksiyonları için Canker Trichomoniasis ve Hexamitiasis ve Coccidiosis için kısaca

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
instestinal ağır ilac sayilmaz ama üst üste kullanmayin en azindan bir kac gün bos bırakın ayrıca siz yanlıs ürün kullanmıssınız adeno ecoli icin ilac kullanmısısınız ve dozunuda fazla kullanmıssınız sizin kullanmanız gerekn ilaç combi 4 in 1 mix olması gerekti bağırsak enfeksiyonları için Canker Trichomoniasis ve Hexamitiasis ve Coccidiosis için kısaca
Malesef anlamadım hatta kafam karıştı diyebilirim.

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
4 birds intestinal
Şunu soyliyim bactrim beşeri ilaç intestinal kuşlar için geliştirilmiş bir ilaç. Doz aşımı tabiki tehlikeli olur ama genel anlamda bactrimden ağır bir ilaç değil ben size yakın içerikli olan ilacı gösterdim. Bactrime en yakın etken madde içeriği intestinal de var.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Şunu soyliyim bactrim beşeri ilaç intestinal kuşlar için geliştirilmiş bir ilaç. Doz aşımı tabiki tehlikeli olur ama genel anlamda bactrimden ağır bir ilaç değil ben size yakın içerikli olan ilacı gösterdim. Bactrime en yakın etken madde içeriği intestinal de var.
Tamam onu alayım o zaman. Peki nasıl kullanacağım? Kullanırken probiyotikte vercek miyim?

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Tamam onu alayım o zaman. Peki nasıl kullanacağım? Kullanırken probiyotikte vercek miyim?
Ben size bu ürünü alın demiyorum @Grpet dediği gibi kullandığınız ürün ile bu dediğim ürün aynı içerik etken maddesi olarak kullandığınız ürünün içeriğini paylaşırsan belki aynı ilacın farklı bir markasını öneriyor bile olabiliriz

Grpet

Müdavim
Üretici
Ben size bu ürünü alın demiyorum @Grpet dediği gibi kullandığınız ürün ile bu dediğim ürün aynı içerik etken maddesi olarak kullandığınız ürünün içeriğini paylaşırsan belki aynı ilacın farklı bir markasını öneriyor bile olabiliriz
kullandiği ilaç farklı yanlıs ürünü kullanmıs instestinal yada combi 4in 1 kullanması gerek