• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum hasta mı

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hastalık Belirtileri
Zayıflama. Gögüsünde sanki biraz sivrilik var. Hapşırma.yem yemiyor sadece aspur yulaf ve dal dari.
Hastalık Belirti Tarihi
26 Ocak 2022
Kullanılan İlaç
Vitaform
Yem yemiyor sadece aspur yulaf ve dal dari yiyor.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Elle besleyin mutlaka ve vitaform ne zaman başladınız nasıl veriyorsunuz?

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Ayin 25 inde başladım 3 gün verdim. Yazdığım bir kuscu bana bağırsak enfeksiyonu olduğunu söyledi başka biri de kuruma dedi. Bu yüzden emin olamıyorum şuanda bıraktım ilacı. Ve çok kaşınıyor. Birde daha demin elime sıvı hır şekilde kakasını yaptı sadece su vardı.

Son düzenleme:

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman şöyle yapalım siz eczaneden bactrim şurup alın ağızdan bir damla günde iki kez 5 gün verin öncelikle bağırsakları iyileştirelim sonrasında tekrar dışkı resmi ve videosunu görelim bu arada suyuna probiyotik verin tedavi süresince ve mutlaka elle besleme yapın geçmiş olsun

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Bana bağırsak enfeksiyonu var diyen kişi 4 in 1 mix, pharma vitamin ve probiyotik almamı söyledi bende aldım. Ama 3 gün sonra gelecek sorun olur mu o zaman kullansam bunları. Bunlarda ise yarar mı? Abi bir de kendini şimdi kabartmış oturuyor. Göğüsüde kesin eminim şimdi sivri

Son düzenleme:

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba yeniden. Kuşumun dışkısı böyle oldu şuan. Sizce iyiye gidiyor mu? Şuan probiyotiğe başladım.

Ebru D.

Tutkulu
Kıdemli Üye
Hangi ilacı ve nasıl kullandınız?
4 in 1 mix verdim. Bir tam suluğa çay kaşığı ucu kadar koydum. 9 gün verdim bunu. 2 gündür de probiyotik veriyorum. Yine tam suluğa çay kaşığı ucu kadar. Bugünde multivitamin vereceğim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
O zaman şöyle yapalım siz eczaneden bactrim şurup alın ağızdan bir damla günde iki kez 5 gün verin öncelikle bağırsakları iyileştirelim sonrasında tekrar dışkı resmi ve videosunu görelim bu arada suyuna probiyotik verin tedavi süresince ve mutlaka elle besleme yapın geçmiş olsun
Bunu yapmadınız mı 🙄

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba yeniden. Kuşumun dışkısı böyle oldu şuan. Sizce iyiye gidiyor mu? Şuan probiyotiğe başladım.
Bu dışkıya iyi gelecek ilaç bactrim tedavisi yukarda nasıl yapacağınızı belirttim kuşun hastalığı ilerliyor önceliğiniz kanatlı uzmanı olsun imkan yoksa ucgunluk probiyotik kullanımindan sonra bactrim e başlayın ama mutlaka elle besleyin 👍