• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Kuşum hasta mı

forpsss

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Fazla dışkılama, sulu dışkı, uyuklama
Hastalık Belirti Tarihi
24 Haz 2026
Merhabalar. 1 yaşında erkek forpus papağanım var. Bugün kafesten çıkardığımda yarım saat içerisinde 2 kez, sulu ve şeffafa yakın beyaz dışkısının olduğunu fark ettim. Dışarıdayken enerjisi yerindeydi ama gün içinde fazla uyukluyor ve dışkılama sıklığı artmış gibi hissettim. Tüy yolması yok, yemini yemiş ama dal darıyı yememis(normalde çok sever), biraz agresif. Yaşadığımız yerde 2 gündür hava çok sıcak ve gece uyuduğu odada camı açık bırakmıştım. Acaba üşütmüş müdür yoksa dıskısı normal midir? Kafeste beyaz kağıda yaptığı dışkısı daha yeşildi ama yine suluydu ,fotoğrafa ekliyorum.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhabalar. 1 yaşında erkek forpus papağanım var. Bugün kafesten çıkardığımda yarım saat içerisinde 2 kez, sulu ve şeffafa yakın beyaz dışkısının olduğunu fark ettim. Dışarıdayken enerjisi yerindeydi ama gün içinde fazla uyukluyor ve dışkılama sıklığı artmış gibi hissettim. Tüy yolması yok, yemini yemiş ama dal darıyı yememis(normalde çok sever), biraz agresif. Yaşadığımız yerde 2 gündür hava çok sıcak ve gece uyuduğu odada camı açık bırakmıştım. Acaba üşütmüş müdür yoksa dıskısı normal midir? Kafeste beyaz kağıda yaptığı dışkısı daha yeşildi ama yine suluydu ,fotoğrafa ekliyorum.
Merhaba geçmiş olsun büyük ihtimalle sabah rüzgarı çarpmış
İdrar temiz dışkı formu bozuk
Elinizde probiyotik varsa 3 gün üst üste verin lütfen

forpsss

Yeni Üye
Merhaba geçmiş olsun büyük ihtimalle sabah rüzgarı çarpmış
İdrar temiz dışkı formu bozuk
Elinizde probiyotik varsa 3 gün üst üste verin lütfen
Çok teşekkür ederim. Elimde zurich markasının dia stop bağırsak flora düzenleyici bir ürünü var. Uygun mudur acaba?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkür ederim. Elimde zurich markasının dia stop bağırsak flora düzenleyici bir ürünü var. Uygun mudur acaba?
Yarım suluğa 10 damla damlatın, 3 gün üst üste verin lütfen
Max 8 saat sonra taze su ile değiştirin
Kapalı şişe su kullanın lütfen 🤗

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Tamamdır çoook teşekkür ederimm 🥹🤗
Estağfurullah rica ederim ne demek geçmiş olsun
İstediğiniz zaman yazabilirsiniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız 🤗🤲

Üst Alt