• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kuşum hasta mı ne yapmalıyım korkuyorum

Mertdr

Yeni Üye
IMG_1899.jpegmerhabalar kuşum böyle garip yürüyor sürekli kabarık nefes sesi de geliyor acaba hasta mı neden böyle ve gagasını açtı kocaman sanki kuscakmış gibi korkuyorum ne yapmalıyım?

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 106598merhabalar kuşum böyle garip yürüyor sürekli kabarık nefes sesi de geliyor acaba hasta mı neden böyle ve gagasını açtı kocaman sanki kuscakmış gibi korkuyorum ne yapmalıyım?
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 🤗 bu yakışıklı oğlum fazla kilolu😔 grit kum veriyor musunuz
Probiyotik vs takviyeleri neler?

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 106598merhabalar kuşum böyle garip yürüyor sürekli kabarık nefes sesi de geliyor acaba hasta mı neden böyle ve gagasını açtı kocaman sanki kuscakmış gibi korkuyorum ne yapmalıyım?
Kuşunuz: Show Jumbo, İngiliz Sergi tipidir
Kafanın iriliği, alın dolgunluğu, göğüs yapısının heybetli duruşu ve omuz genişliği, Show Jumbo olduğunu gösteriyor. Ayrıca boğazındaki sakal beneklerinin büyüklüğü ve yoğunluğu da bu ırkın en belirgin özelliklerindendir.
Normali 50/65 gr dır
Dışkı formu bozuk, 3 gün üst üste probiyotik verin
Ayrıca hazımsızlık kusma hareketi yaptırır, kursak genişletme deriz
Bunun içinde Grit kum verin lütfen

Mertdr

Yeni Üye
Kuşunuz: Show Jumbo, İngiliz Sergi tipidir
Kafanın iriliği, alın dolgunluğu, göğüs yapısının heybetli duruşu ve omuz genişliği, Show Jumbo olduğunu gösteriyor. Ayrıca boğazındaki sakal beneklerinin büyüklüğü ve yoğunluğu da bu ırkın en belirgin özelliklerindendir.
Normali 50/65 gr dır
Dışkı formu bozuk, 3 gün üst üste probiyotik verin
Ayrıca hazımsızlık kusma hareketi yaptırır, kursak genişletme deriz
Bunun içinde Grit kum verin lütfen
Merhaba sağolun kuşum bu attığım mesajdan sonra iyileşti bugün kafeste ölü buldum yatıyordu tabanda birden öldü neden acaba daha 1 sene olmuştu yeni halsizde değildi aniden ölmüş sabah

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba sağolun kuşum bu attığım mesajdan sonra iyileşti bugün kafeste ölü buldum yatıyordu tabanda birden öldü neden acaba daha 1 sene olmuştu yeni halsizde değildi aniden ölmüş sabah
Kuşlar hastalıklarını saklar, son zamanlarda çok belli olur
İdrarda yeşil sıvı dışkıda değişiklik var mıydı

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Aslında kuşunuz hastaydı ilk mesajınız da kabarık olduğunu söylediniz ve attığınız dışkı da hiç sağlıklı değildi ama güçlü durmaya çalışırlar muhtemelen öyle bir anda iyileşti sandınız başınız sağolsun 🙏🏻

Nisa K.

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Başınız sağolsun. 🙏🏻