• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kuşum hasta mı

Asdfg

Aktif Üye
Kuşumun kafesinin altında böyle yem gibi birşey buldum kusmaya çalışmıştı kustumu yoksa dışkısı mı anlamadım su gibi dışkı yapmaya başladı uyukluyor nedir bu ne yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 4813

Asdfg

Aktif Üye
Kusma tek sefer oldu şuan uyuyor hareketleri yemesi içmesi normal en son attığım resimden şimdiye kadar dışkı yapmadı henüz ishallik devam ediyor mu bilemiyorum onun içinEkli dosyayı görüntüle 4819

Asdfg

Aktif Üye
Cereyan da falan bırakmadık gayet iyiydi bı anda gariplesti şuan biraz normal gibi bugün minarel blok alıp takmıştım kafese o dokunmuş olabilir mi

Asdfg

Aktif Üye
Ne verirsem ikisine de veriyorum bünyelerinden dolayı mı fark ediyor acaba

Asdfg

Aktif Üye
Benim.bildigim kokusu yok görüntüsünde çok hoşuma gitmedi. Belki ilgisi olmayabilir ama kullanmamanız daha iyi olur. Diğer üstatlarda yorum yapınca daha kesin bir sonuca varırız
Çıkardım kustugu an zaten. Kuşlarımda herhangi başka soruna yol açar mı yapabileceğim bişey varmı bu konuda

Asdfg

Aktif Üye
İnşallah o dur ve bir daha tekrarlanmaz. İlginiz için teşekkürler.

Serkhan79

Eski Forumcu
Üretici
geçmiş olsun.
yakın takibe devam edin lütfen, ilaveten dışkı örneklerini paylaşmaya devam ediniz.

Asdfg

Aktif Üye
Git gide dışkısı normale döndü. şuan bı sıkıntı yok çok şükür kusma falan tekrarlamadı. sanırım minarel bloktan oldu

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba taşı çıkarın kapalı kum alın ve sindirim duzenliyici verin

Asdfg

Aktif Üye
Onerebileceginiz bir marka varmı sindirim düzenleyici için?

lumoss

Yeni Üye
Merhaba benim yaklaşık 2.5 aylık sultan papağanım var. Bize geleli 3 hafta oldu. 1 haftadır grip gibi hapşuruk,burun akıntısı var. Bugün nefes alırken hırıltı çıkardığını fark ettim. Daha yeni oluyor bu hırıltı olayı. 1 2 gündür de biraz halsiz. Bol bol dinlendiriyorum kafesi sıcak tutmaya çalışıyorum. Bu gribi geçirmek için bitki çayı veya vitamin işe yarar mı? Bir de kuş kumu kullanmıyorum ama kullanamlı mıyım?

Asdfg

Aktif Üye
İyi günler arkadaşlar kuşumun ishalligi hafif devam ediyor bütün çarşıyı dolaştım probiyotik bulamadım internetten sipariş edeceğim. Böyle bi ilaç tavsiye ettiler kuşçu kendiside kullanıyormuş bayağı etkiliymiş. Aranızda kullanan varmı?Ekli dosyayı görüntüle 4880