- Hastalık Belirtileri
- Çubuğunda dururken kuyruğu çok hafif titriyor, yorgun.
- Hastalık Belirti Tarihi
- 21 Haz 2026
Merhaba herkese iyi günler. Ben muhabbet kuşumu 8 gün önce pet shoptan aldım ve aldığım zaman 37-40 günlük bir şeydi. Evimize getirdik ve o sırada kuzenimin kuşu da bizdeydi birbirlerini görünce ikisi de çok enerjikleşti fakat o gün kuzenimin kuşunu vermemiz gerekti ve verdik. O günden sonra tam 2 gün benim kuşum çok az öttü ve çubuğundan yemek yemek ve su içmek dışında çok az hareket etti. O iki günden sonra artık kendine gelmeye başladı ve birkaç gün sonra elimizde darı vererek onu elimize alıştırdık ve artık kafesinden çıkıp salonda uçup elimize geliyordu. Dün de aynı bu şekildeydi fakat bugün babam onu salonda saldı kendi halinde takılmış, biraz ötmüş ama sonra çok uykulu ve yorgun durmaya başladı. Normalde saat 13-14 civarı enerjisinin patlama anıydı ama onu çok yorgun görünce başka bir odaya alıp uyutmaya götürdüm. Gece 9’da onu uyuturuz ve sabah 9-10 civarı uyandırırız. Acaba uykusunu mu alamadı ya da aldığımızdan beri kuşum çubuğunda dururken kuyruğu çok hafif bir şekilde titriyor herhangi bir insanın elinin hafifçe titremesi gibi. Solunum problemi mi çekiyor? Dışkısı normal, gözleri ve tüyleri canlı duruyor. Ne yapmalıyım?