• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum çiftleşirmi

Akif12029

Yeni Üye
İyi günler benim 2 tane muhabbet kulum var birisi jumbo(dişi) diğeri erkek (yerli) bunlar çiftleşmiyorlar dişi olan kur sesi çıkarıyor birbirlerini kaşıyorlar ama dişi lur yapıyor derken kafa sallama değilde kur sesleri ve bişeylerle oynama vs. Acil dememin sebebi şimdi yuva alacam boşuna almiyim

Ekli dosyalar

Akif12029

Yeni Üye
@Demet bükay hanım bakabilirseniz sevinirim çok kaliteli bir jumbo olmasada sıradan kuşlardan fazla iri ve çok akıllı geldiği günde bile elden korkmuyordu eski sahibide yok birde kuşlarımın uyuma şeklide garip biraz fotoğraflarını koydum ve erkek kafes altında yatmayı seviyor dişi kuşum ise direk yığılarak yatıyor rainbow çiftim de kuluçkaya hazırlanıyor az kaldı :)

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
@Demet bükay hanım bakabilirseniz sevinirim çok kaliteli bir jumbo olmasada sıradan kuşlardan fazla iri ve çok akıllı geldiği günde bile elden korkmuyordu eski sahibide yok birde kuşlarımın uyuma şeklide garip biraz fotoğraflarını koydum ve erkek kafes altında yatmayı seviyor dişi kuşum ise direk yığılarak yatıyor rainbow çiftim de kuluçkaya hazırlanıyor az kaldı :)
Merhaba dişi eşini istemezse çifleşme olmaz kısaca eş değil arkadaş görüyor büyük ihtimalle
Dişiler seçer eşlerini 😊
Ayırın kuşları 10 gün, erkeğin olduğu kafeste yuvalık olsun alışsın sahiplensin
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur
⚠Plastik tünekleri çıkarın lütfen
Maşallah rainbow yumurtlamak üzere😊🤗🤲

Akif12029

Yeni Üye
Merhaba dişi eşini istemezse çifleşme olmaz kısaca eş değil arkadaş görüyor büyük ihtimalle
Dişiler seçer eşlerini 😊
Ayırın kuşları 10 gün, erkeğin olduğu kafeste yuvalık olsun alışsın sahiplensin
Kalamar kemigi ve gaga taşı mutlaka verin kafeste olsun ihtiyacı olunca yer Calsiyum deposudur
⚠Plastik tünekleri çıkarın lütfen
Maşallah rainbow yumurtlamak üzere😊🤗🤲

Akif12029

Yeni Üye
Tahta tüneğe geçeceğim eskiden rainbow çiftimde aynı böyleydi eşini dövüyodu sonra birden çiftleştiler

Üst Alt