• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Kusum konamıyor

kuskuskus

Yeni Üye
Sultan papaganım konamiyor. Uçmak istiyor kafesin içinde de kanat falan çırpıyor. Dışarıda uçunca duvara koltuga falan çarpıyor. Yada ben kolumu uzatıp çağırıyorum iskaliyor. Hedefledigi yere konamiyor. Kuyrugu koptu ondan konamiyor olabilir mi? Ve kanadinda bazi tuyleri eksik.

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Sultan papaganım konamiyor. Uçmak istiyor kafesin içinde de kanat falan çırpıyor. Dışarıda uçunca duvara koltuga falan çarpıyor. Yada ben kolumu uzatıp çağırıyorum iskaliyor. Hedefledigi yere konamiyor. Kuyrugu koptu ondan konamiyor olabilir mi? Ve kanadinda bazi tuyleri eksik.
Merhaba bir görselini gönderebilir misiniz ayrıca tüy dönemine girdiklerinde bazen uçuş tüylerini döküyorlar ve eskisi gibi uçamıyorlar ama bu kısa süreliğine böyle oluyor uçuş tüyleri sonradan çıktığı zaman tekrar eskisi gibi uçuyor bu sürede B vitamini vermeye özen gösterin tüy döneminde olmazsa olmaz destekleyicidir B Forte temin edebilirsiniz

Hamdi

Eski Forumcu
Mod Adayı
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yeni mi aldınız evi bilmediğinden ve kuyruğunun olmamasındandır. Perdeleri çekmeyi unutmayın cama çarpmasın çok ağır sonuçları olabilir.

Üst Alt