kusum bana karsi ne hissediyor cozemiyorum. almamin uzerinden birkac ay gecti yetiskin disi bir kus ve henuz elime alismadi, karnina kuyruguna sirtina ya da gagasina dokunduruyor ozellikle kafesteyse ve uykusu varsa ama gun icerisinde ve kafes disinda elimi uzattigim an bikac adim oteye gider, benim yanimda uyur yemek yer gagasini tikirdatir ve kafesin kapisindaysa elime gelir bazen bi saniye durur ucar bazen (iki kere oldu) yaklasip karnindan opmeme izin verir
ilk geldigi zamanlardaki kadar korkup uzak durmuyor sanirim yavas yavas alismaya basliyor ama hala kendisi elime gelmez ya da yanima ucmaz, uzaktan seviyoruz birbirimizi
yalniz kalmamasi ve sikilmamasi icin yanina erkek muhabbet kusu almak istiyorum ama tamamen benden uzak olmalarindan korkuyorum, su anki kusumla ilgiye devam etmeli miyim yoksa her turlu yanina partner almam daha iyi olur mu
ilk geldigi zamanlardaki kadar korkup uzak durmuyor sanirim yavas yavas alismaya basliyor ama hala kendisi elime gelmez ya da yanima ucmaz, uzaktan seviyoruz birbirimizi
yalniz kalmamasi ve sikilmamasi icin yanina erkek muhabbet kusu almak istiyorum ama tamamen benden uzak olmalarindan korkuyorum, su anki kusumla ilgiye devam etmeli miyim yoksa her turlu yanina partner almam daha iyi olur mu