• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! kusum bana karsi ne hissediyor cozemiyorum

ceyda flx

Yeni Üye
kusum bana karsi ne hissediyor cozemiyorum. almamin uzerinden birkac ay gecti yetiskin disi bir kus ve henuz elime alismadi, karnina kuyruguna sirtina ya da gagasina dokunduruyor ozellikle kafesteyse ve uykusu varsa ama gun icerisinde ve kafes disinda elimi uzattigim an bikac adim oteye gider, benim yanimda uyur yemek yer gagasini tikirdatir ve kafesin kapisindaysa elime gelir bazen bi saniye durur ucar bazen (iki kere oldu) yaklasip karnindan opmeme izin verir

ilk geldigi zamanlardaki kadar korkup uzak durmuyor sanirim yavas yavas alismaya basliyor ama hala kendisi elime gelmez ya da yanima ucmaz, uzaktan seviyoruz birbirimizi

yalniz kalmamasi ve sikilmamasi icin yanina erkek muhabbet kusu almak istiyorum ama tamamen benden uzak olmalarindan korkuyorum, su anki kusumla ilgiye devam etmeli miyim yoksa her turlu yanina partner almam daha iyi olur mu

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
kusum bana karsi ne hissediyor cozemiyorum. almamin uzerinden birkac ay gecti yetiskin disi bir kus ve henuz elime alismadi, karnina kuyruguna sirtina ya da gagasina dokunduruyor ozellikle kafesteyse ve uykusu varsa ama gun icerisinde ve kafes disinda elimi uzattigim an bikac adim oteye gider, benim yanimda uyur yemek yer gagasini tikirdatir ve kafesin kapisindaysa elime gelir bazen bi saniye durur ucar bazen (iki kere oldu) yaklasip karnindan opmeme izin verir

ilk geldigi zamanlardaki kadar korkup uzak durmuyor sanirim yavas yavas alismaya basliyor ama hala kendisi elime gelmez ya da yanima ucmaz, uzaktan seviyoruz birbirimizi

yalniz kalmamasi ve sikilmamasi icin yanina erkek muhabbet kusu almak istiyorum ama tamamen benden uzak olmalarindan korkuyorum, su anki kusumla ilgiye devam etmeli miyim yoksa her turlu yanina partner almam daha iyi olur mu
Merhabalar, kuşlar da insan gibi karakterist özelliklere sahiplerdir ve kuş sahiplenirken bu durumu şansa bırakıyoruz aslında. Örneğin ilk beslediğim kuşumu yavru iken aldım bana çok alışıktı elime kafama gelirdi sürekli ilgi isterdi. Fakat 1 sene sonra aldığım muhabbet kuşu onu da 6-7 aylıkken almıştım sadece dediğiniz temastaydı elime ben alabiliyordum korku azdı ama diğeri gibi de tam bir güven yoktu eğer durum böyle ise eş almak mantıklı bende öyle yaptım. Bir yerden sonra onların da mutluluğu önemli kendi cinsleriyle yaşamaya başlamaları gerekiyor ayrıyetten tek bakıyorsanız erkek bakmanız bu durumda daha mantıklı olucaktır dişi üreme eyleminde olduğu için boş kızgınlık yumurtaları atar ilgisini başka bir şeye verebilir.

Üst Alt