S Ssude Yeni Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 Bugün 12:50 #1 Hastalık Belirtileri Yemesinde bir problem yok sadece biraz durgun birkaç gündür bu şekilde
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 28,795 Tepkime puanı 35,413 Puanları 999 Bugün 13:19 #2 Ssude' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 105169 Genişletmek için tıkla ... Merhaba probiyotik verin 3 gün üst üste
Ssude' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 105169 Genişletmek için tıkla ... Merhaba probiyotik verin 3 gün üst üste
S Ssude Yeni Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 40 dakika önce #3 Demet bükay' Alıntı: Merhaba probiyotik verin 3 gün üst üste Genişletmek için tıkla ... yalnızca probiyotik mi vereyim? Normalde probiyotik+vitamin karıştırıp veriyordum haftalık rutinlerinde. Şu an yalnızca probiyotik mi kullanayım
Demet bükay' Alıntı: Merhaba probiyotik verin 3 gün üst üste Genişletmek için tıkla ... yalnızca probiyotik mi vereyim? Normalde probiyotik+vitamin karıştırıp veriyordum haftalık rutinlerinde. Şu an yalnızca probiyotik mi kullanayım
S Ssude Yeni Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 13 Tepkime puanı 2 Puanları 3 40 dakika önce #4 Tehlikeli bir durum var mı, karaciğerlerinde sorun olabilir mi
Uygar Müdavim Kıdemli Üye Katılım 27 Mar 2026 Mesajlar 471 Tepkime puanı 496 Puanları 63 Yaş 22 39 dakika önce #5 Ssude' Alıntı: yalnızca probiyotik mi vereyim? Normalde probiyotik+vitamin karıştırıp veriyordum haftalık rutinlerinde. Şu an yalnızca probiyotik mi kullanayım Genişletmek için tıkla ... Hangi marka kullanıyorsunuz röhnfried ise evet sadece probiyotik verin aspur ve daldarı ile de sulu dışkıyı azaltalım
Ssude' Alıntı: yalnızca probiyotik mi vereyim? Normalde probiyotik+vitamin karıştırıp veriyordum haftalık rutinlerinde. Şu an yalnızca probiyotik mi kullanayım Genişletmek için tıkla ... Hangi marka kullanıyorsunuz röhnfried ise evet sadece probiyotik verin aspur ve daldarı ile de sulu dışkıyı azaltalım