• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum başı yukarı ağzını açıp kapatıyor

Hanifi çam

Aktif Üye
Merhaba, endişe etmeyin bişey olmaz Allah ın izniyle 🤲😊
Şu anda durumu iyi yavaş yavaş düzeliyor 2-3 gün sonra ilacı kesecem ama burnuna ilaç sürdüm kapandı burnu biraz açtım ama korktum geri çok yumuşak o kısım ilacı kestikten sonra kulak pamuğu ile acacam

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şu anda durumu iyi yavaş yavaş düzeliyor 2-3 gün sonra ilacı kesecem ama burnuna ilaç sürdüm kapandı burnu biraz açtım ama korktum geri çok yumuşak o kısım ilacı kestikten sonra kulak pamuğu ile acacam
Fotoğraf paylaşırsanız sevinirim

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Dün son kez sürerken gözüne girdi biraz hemen ılık çay ile müdahale ettim birşey olurmu ampulden korkuyorumda ilacı da attım birşey sürmeyecem artık eşinden ayrı su anda ne zaman birleştirim
Bişey olmaz korkmayın yanetkisi olsaydı çoktan belli olurdu, fotoğraf paylaşırsanız sevinirim
Son halini göreyim
Yara kısmı çekin lütfen

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
En kısa zamanda atmaya calisacam eşinle ne zaman birleştirim
Başının yara kısmına dokunun, eski deri çıkmış gibi duruyor, tüyleri hafifce çekin, ele gelir bence ölü tüylerdir, gelmezse bırakın, yara kabuğu %90 çıkar, kuş kaşıyamadığı için düşmemiş büyük ihtimalle, kontrol edin bize yazın sonucu ona göre karar verelim 😊

Hanifi çam

Aktif Üye
Başının yara kısmına dokunun, eski deri çıkmış gibi duruyor, tüyleri hafifce çekin, ele gelir bence ölü tüylerdir, gelmezse bırakın, yara kabuğu %90 çıkar, kuş kaşıyamadığı için düşmemiş büyük ihtimalle, kontrol edin bize yazın sonucu ona göre karar verelim 😊
Video linki aşağıda ne zaman birleştirim eşi ile kuşu Watch unnamed | Streamable

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şu anda yavruya bakmıyorlar babasının yanında bakmıyor ne yapmalıyım annesinin yanından aldım ne yapacağımı bilmiyorum babasına ötünce babası burnuna vuruuor yavaş şekilde ne yapmalıyım
Kaç günlük, yavru

Üst Alt