• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum başı yukarı ağzını açıp kapatıyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Fotoğrafta kapalı gözü yoksa açık şişmiş diğer göze göre büyük görünüyor
Tm içten kan dolar ve darbeden şişer müdahale etmeyin şimdilik
İçiniz rahat etmesi için sabah çay demi pansumanı yapabilirsiniz
Çayı pamuğa döküp silin

asuna1821

Paylaşımcı
Nasıl ağzını bantlayim bütün herkes tentürüt önerdi
beyefendi kuşunuzun ağzını bantlayın denmiyor, kullandıktan sonra rif ampulün ağzını bantlayın hava almasın deniyor. rif ampul bu gibi yaralarda çok etkili yan etkisi de yok. ben dahil sitedeki çoğu arkadaşımız kullandı ve olumlu sonuçlar alındı. geçmiş olsun.

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Bu hareketi yapmasının sebebi Demet ablanın dediği gibi nefes alamıyor/almakta zorlanıyor olması. Banyo esnasında da eğer burunlarına çok fazla su geliyor ve nefes almakta zorlanıyorlarsa yine aynı şekilde kafalarını kaldırıp ağızlarını aç kapa yaparlar.

Son durumu nedir?

Hanifi çam

Yeni Üye
Bu hareketi yapmasının sebebi Demet ablanın dediği gibi nefes alamıyor/almakta zorlanıyor olması. Banyo esnasında da eğer burunlarına çok fazla su geliyor ve nefes almakta zorlanıyorlarsa yine aynı şekilde kafalarını kaldırıp ağızlarını aç kapa yaparlar.

Son durumu nedir?
Rif ampulü yarın alacam hemen buradaki eczanelerde yoktu burun deliklerini temizledim şu anda biraz daha iyi yavaş yavaş kendini toparlıyor burun derisi yırtılmış orayadami rif ampul sürem

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Rif ampulü yarın alacam hemen buradaki eczanelerde yoktu burun deliklerini temizledim şu anda biraz daha iyi yavaş yavaş kendini toparlıyor burun derisi yırtılmış orayadami rif ampul sürem
Evet oraya süreceksiniz ama dikkat edin burun deliklerine gelmesin, kulak çöpü ile sürün

Üst Alt