• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Kuşum başı yukarı ağzını açıp kapatıyor

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Burun bölgesine dikkat etmedimde kafa bölgesi sıkıntılidi nerelerine süreyim acaba yarına kadar yasarmi
Kafa geçer burun kanallarını delmiş dişiyi ayırın koymayın yanına
Sabaha yaşar mı bilemem Rabbim bilir🤲
Eczane ücretli verir sorun bulun, 1 ampul yeter antibiyotik ve antibakteriyeldir yanetkisi yoktur inşallah düzelir

Hanifi çam

Yeni Üye

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Bide kuşun durumu nasıl fotoğrafta iyimi kötümü normalmi
1 haftaya kabuk bağlar, tedavi edilirse düzelir Rif ampul ile, edilmezse enfeksiyon kapar, burundan yayılır, solunum sistemine iner😔
Tentürdiyot iyotludur yakar, mikrop kırar sadece iyileşme yapmaz, zaten tedavülden kalktı, hiçbir etki yapmaz zarar veriyor
Ampul antibiyotik ve antibakteriyeldir
Alın kırın kulak pamuğu ile sürün
Hemen iyileşme başlar
Geçmiş olsun
Ucuz atlatmışsınız

Hanifi çam

Yeni Üye
1 haftaya kabuk bağlar, tedavi edilirse düzelir Rif ampul ile, edilmezse enfeksiyon kapar, burundan yayılır, solunum sistemine iner😔
Tentürdiyot iyotludur yakar, mikrop kırar sadece iyileşme yapmaz, zaten tedavülden kalktı, hiçbir etki yapmaz zarar veriyor
Ampul antibiyotik ve antibakteriyeldir
Alın kırın kulak pamuğu ile sürün
Hemen iyileşme başlar
Geçmiş olsun
Ucuz atlatmışsınız
Teşekür ederim iyileştikten sonra eşinle birleştirimi yavruları var bide durumu nasıl kuşun size göre

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Teşekür ederim iyileştikten sonra eşinle birleştirimi yavruları var bide durumu nasıl kuşun size göre
Az önce biraz sert tepki verdim sanırım kusura bakmayın lütfen, çok üzülüyorum bu gibi durumlarda Bakınız benimde oldu, ve rif ile iyileşti çok şükür, beyninin bir parçası açıktı, kafatasını gördüm😔🤲

Ekli dosyalar

Üst Alt