K kedi501 Paylaşımcı Katılım 17 Eyl 2024 Mesajlar 293 Tepkime puanı 152 Puanları 43 9 Şub 2025 #1 Sultan papagani altta serdigim pecete yada a4 kagidi yiyo hemde fazla yiyor zarari olur mu neden yer yememesi icin ne yapmaliyim
Sultan papagani altta serdigim pecete yada a4 kagidi yiyo hemde fazla yiyor zarari olur mu neden yer yememesi icin ne yapmaliyim
Erenb51 Tutkulu Katılım 15 Ara 2024 Mesajlar 975 Tepkime puanı 958 Puanları 93 9 Şub 2025 #2 Izgara yok mu? Yemesi zararlı tabi ki kursağı tıkıyabilir. benim kuşumda aynısını yapıyor ve önüne geçmeye çalışıyorum
Izgara yok mu? Yemesi zararlı tabi ki kursağı tıkıyabilir. benim kuşumda aynısını yapıyor ve önüne geçmeye çalışıyorum
Şehmus BAKIR İkon Üye Yönetici Yetkili Kurucu Kurucu Üye Mentör Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 21,343 Tepkime puanı 31,506 Puanları 1,999 Yaş 42 9 Şub 2025 #3 Izgara kullanın eğer yoksa taban malzemeleri var mastercips, kumlar, mısır granülü, çam pellet gibi temin edip kullanabilirsiniz
Izgara kullanın eğer yoksa taban malzemeleri var mastercips, kumlar, mısır granülü, çam pellet gibi temin edip kullanabilirsiniz
K kedi501 Paylaşımcı Katılım 17 Eyl 2024 Mesajlar 293 Tepkime puanı 152 Puanları 43 10 Şub 2025 #4 Şehmus BAKIR' Alıntı: Izgara kullanın eğer yoksa taban malzemeleri var mastercips, kumlar, mısır granülü, çam pellet gibi temin edip kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... ızgara var ama pecete kalkınca yiyor peynır ekmek misali olmadı kullanmayacagım bır sey
Şehmus BAKIR' Alıntı: Izgara kullanın eğer yoksa taban malzemeleri var mastercips, kumlar, mısır granülü, çam pellet gibi temin edip kullanabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... ızgara var ama pecete kalkınca yiyor peynır ekmek misali olmadı kullanmayacagım bır sey