Melikesultan
Aktif Üye
Merhaba sultan papağanımda 5,6 aydır bir duzelip bir devam eden bir hastalık durumu var . Bu süreçte aralıklarla , iç parazit tedavisi , düzenli probiyotik , düzenli vitamin , ilaç olarak da aralıklarla önce kursak mantarı Ronidazole40 tedavisi yapıldı kusma kesilir gibi oldu bu sefer hapsurma ve balgam vardı solunum tedavisi yapıldı .sonra kesilir gibi oldu tekrar kusma yaşanınca dacostatin kullanıldı . Ama bu tedaviden 1 hafta sonra yine kusma ve hapisuruk başladı . Neyi olduğunu çözemedim lütfen yardımcı olun diskiya gelince geceleri diski büyüyor koyu yeşil oluyor . Gündüzleri açık yeşil ve küçük dışkı , en kaliteli yemlerle besliyorum sebze filan eksik olmuyor arada çörek otu yağı veriyorum. Devedikeni katıyorum bazen yemine. Gritli kuş kumu var ayrıca. Aşırı yemese de arada yiyor
SİKAYETİM ŞUDUR , Arada kusma var aylardır geçmeyen ise akşamları hapsuruk ve burun akıntısı var .
Not. Video ekleyemiyorum ama keyfi gayet iyi neşesi iyi . Aşkım demeyi bile öğrendi bu hafta
SİKAYETİM ŞUDUR , Arada kusma var aylardır geçmeyen ise akşamları hapsuruk ve burun akıntısı var .
Not. Video ekleyemiyorum ama keyfi gayet iyi neşesi iyi . Aşkım demeyi bile öğrendi bu hafta