• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Kusma ve ishal

aducat

Aktif Üye
Dişi sultan papağanımda kusma ve ishal var. Birkaç gündür dışkısı bir garip geliyordu ama bugün epey kötü. Sindirilmemiş yem kustu ama şimdi yemek yiyor, su da içiyor. Anlamıyorum ne olduğunu.

Ekli dosyalar

Uygar

Müdavim
Kıdemli Üye
Dişi sultan papağanımda kusma ve ishal var. Birkaç gündür dışkısı bir garip geliyordu ama bugün epey kötü. Sindirilmemiş yem kustu ama şimdi yemek yiyor, su da içiyor. Anlamıyorum ne olduğunu.
Merhaba enfeksiyon ve iç parazit olabilir zeloit tozu varmı eliniz de

aducat

Aktif Üye
Aspur ve probiyotik verin zeloit tozu temin etmelisiniz harici olarak dış parazit ilacı da yapmanız gerekir
Zeolit tozunu mamaistten alırım, dış parazit olarak bit-son kullanıyorum bir de dr.heigel's sprey sıkıyorum üç dört ayda bir. Zeolit tozu gelene kadar neler yapabilirim çok halsiz gözüküyor.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Evet yapılan dışkılarda enfeksiyon var görünüyor. Bir daha kusma oldu mu son durumu nasıl. Videosunu da görebilir miyiz.

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Dışkılar normale dönmüş video da hareketli. O an bir şeylerden etkilenmiş yada sindirim sıkıntısı çekmiş olabilir. Probiyotiği suyu tazeleyerek üç güne çıkarın. Yine de takipte kalın tekrarı olacak mı.

aducat

Aktif Üye
Dışkılar normale dönmüş video da hareketli. O an bir şeylerden etkilenmiş yada sindirim sıkıntısı çekmiş olabilir. Probiyotiği suyu tazeleyerek üç güne çıkarın. Yine de takipte kalın tekrarı olacak mı.
Probiyotiği sekiz saat bıraktım dört saat kadar aldım önünden şimdi bir sekiz saat daha vereceğim. Zeolit tozu da sipariş ettim gelince vermemi önerir misiniz?

Üst Alt