• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarınızı Sosyal Medyada Görmek İster Misiniz? 🤩

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
YouTube atıldı diye biliyorum fıstık
Fıstık ın videosu telefonumda var, telefonda YouTube hesabını açamadığım için atamıyorum. WhatsApp üzerinden bütün editleri bilgisayara indirdim ordan YouTube a atıyorum, ama bir tek niyeyse Fıstık'ın editini indirmiyor anlamadım neden 😵💫

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Yeri gelmişken Mert kardeşime yazım hataları konusunda destek vermeliyiz. O da biliyor sanırım yazım hataları yaptığını. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Fıstık ın videosu telefonumda var, telefonda YouTube hesabını açamadığım için atamıyorum. WhatsApp üzerinden bütün editleri bilgisayara indirdim ordan YouTube a atıyorum, ama bir tek niyeyse Fıstık'ın editini indirmiyor anlamadım neden 😵💫
Fıstık ve Simba. :)

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Çok söyledik her seferinde tamam dedi ama değişen pek bir şey olmadı 🤷🏻‍♀️ 🙂🙂
Sen konu içine girip yazılanları düzeltebiliyor musun? Redaktör olduğun için sordum. Bu kelimeyi de burada öğrendim. :)

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Sen konu içine girip yazılanları düzeltebiliyor musun? Redaktör olduğun için sordum. Bu kelimeyi de burada öğrendim. :)
Evet Mert in yazılarını çok düzenledim hatta 5 dakika dolmadan bile yaptım bu işlemi sırf düzenleme işlemi gözükmesin diye 🤣 ama artık bıraktım 🤷🏻‍♀️🙂

Mert G.

Paylaşımcı
Ek bilgi sırf ben değil moderatör editör yani çoğu ekip düzenleyebiliyor 🙂🖐🏻
Birşey sormak istiyorumda ben elimden geldikçe düzgün yazıyorum da şuan bu yazdığım yanlis mi yazılıyor anlamadım gitti senin dediğin gibi okuyorumda bazen okulda oluyom aceleden oluyor konuya bakim diye yoksa teker teker yazıyom otomatik klavye yazıyor anlamadım gitti bunuda devre cikarcam yarın bakalım yanlış olcakmi
Evet başlık Feyza hocam, Mert'in günahını aldık 🤭
Bahar abla çünkü hata yapmadığım diye biliyordum ben oyuzden yazdım
Bende şuan iki edit resimleri var biri sarı bir kuş var adını unuttum kullanıcı ismi limondu sanırım yanlış yazmissam kusura bakmasin biride duygu hocamın var yapcaktim sınav geldi yapamadım acikcasi

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Birşey sormak istiyorumda ben elimden geldikçe düzgün yazıyorum da şuan bu yazdığım yanlis mi yazılıyor anlamadım gitti senin dediğin gibi okuyorumda bazen okulda oluyom aceleden oluyor konuya bakim diye yoksa teker teker yazıyom otomatik klavye yazıyor anlamadım gitti bunuda devre cikarcam yarın bakalım yanlış olcakmi

Bende şuan iki edit resimleri var biri sarı bir kuş var adını unuttum kullanıcı ismi limondu sanırım yanlış yazmissam kusura bakmasin biride duygu hocamın var yapcaktim sınav geldi yapamadım acikcasi
Mert bence en büyük hatan noktalama işareti kullanmıyor olman. Cümle nerede başlıyor, nerede bitiyor belli olmuyor bu sebeple anlaşılır da olamıyor

Rodiena

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye

Ara sıra yanlışlık oluyor zamanla düzelir paşam @Mert G. sıkıntı yok. :)

Üst Alt