• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Kuşlarınızı Sosyal Medyada Görmek İster Misiniz? 🤩

Bahar Y.

Müdavim
Emeğinize sağlık kızlar. 🥰

Nazicane tavsiye verebilir miyim? 👀
Videolar dikdörtgen şeklinde olursa ve yazılar teker teker gelirse daha iyi olur bence. 🙈
Videoları youtube boyutuna göre hazırlamak gerekiyor maalesef, teker teker gelmesi konusunda dikkat edeceğim Kübra hocam teşekkür ederim tavsiye için 🥰

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Videoları youtube boyutuna göre hazırlamak gerekiyor maalesef, teker teker gelmesi konusunda dikkat edeceğim Kübra hocam teşekkür ederim tavsiye için 🥰
Bahsettiğim şey yanlardaki buzlanmalar olmadan çekilmesi Baharcım. 🤗 Telefonu yan tutup çekilse daha iyi olur ama onu tek el ile yapmak zor olur sanırım, tripodla yapılması lazım. Teşekkür ederim canım. 🥰

Mert G.

Paylaşımcı
Konu günceldir 1 haftadir canim sıkıldı biri resim paylassada edit yapabilsem diye bekliyorum

Mert G.

Paylaşımcı
Derslerinle mesela dimi Mert
Aslinda necmi abi ye cevap verirken derslerime ağırlık birazdaha veririm diye yazcaktim ama yanlis anlasilir diye yazmadim acaba sizlerin aklinda soru kalmasin diye forum icin dersleri bosluyor diye demeyin diye yazmak istememistim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Aslinda necmi abi ye cevap verirken derslerime ağırlık birazdaha veririm diye yazcaktim ama yanlis anlasilir diye yazmadim acaba sizlerin aklinda soru kalmasin diye forum icin dersleri bosluyor diye demeyin diye yazmak istememistim
Forum için mi bilmiyorum ama bi tık boşladığını düşünüyorum. Sebebi ne olursa olsun, eğitimini birinci planda tut. Eğitimin senin hayatını kurtaracak

Mert G.

Paylaşımcı
Forum için mi bilmiyorum ama bi tık boşladığını düşünüyorum. Sebebi ne olursa olsun, eğitimini birinci planda tut. Eğitimin senin hayatını kurtaracak
Abla elimden geldikçe calisiyorum ama bir saatten sonra artik niyese ders calismak istemiyorum kafami dağıtmak gerekiyor çünkü notlarimda güzel geldi ilk sinavlar ama derslerimi biraz daha agirlık verceğime emin olabilirsiniz abla

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Abla elimden geldikçe calisiyorum ama bir saatten sonra artik niyese ders calismak istemiyorum kafami dağıtmak gerekiyor çünkü notlarimda güzel geldi ilk sinavlar ama derslerimi biraz daha agirlık verceğime emin olabilirsiniz abla
Hadi bakalım, senden takdir bekliyoruz :)

Levent T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Feyza kardeşim bugün paylaşımlar muhteşemdi... (y)Herkesi sosyal medya hesaplarımıza davet ediyoruz... Çok güzel sürprizlerimiz olacak... Bekleriz... :)

hatfa54

Yeni Üye

Mert G.

Paylaşımcı
Kışı özledik :)

Baharı özledik

ekstra
Maşallah çok tatlılar

Üst Alt