• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kuş sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Evet takilio ara sıra ama tülü çok geniş olduğu için nadiren takilio şuana kadar 1 kere takildi

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Valla oğlum dediki artık kuşumu ne erkek kuş ne kafes için veririm dedi bende kuşumun iyi bir hayat yaşamsını istiyorum dedi ama sonsuza kadar bunun pişmanlığıyla kalıcam dedi❤
Ozaman bana vermesinin tam zamanı. Ona çok mutlu videolar atıcam 🥰

Yiğit Ö.

Eski Forumcu
Araştırmacı Üye
Kıdemli Üye
vitaminler, balık kemikleri, ballı kraker, kuş salıncağı, zil, kafesin dışı için kafes tülü gibi şeyler lazım diyor ve yemlik suluk diyor
vitaminleri de petshoptan almamalısınız. mamaist.com gibi bir kuş ihtiyaçlarını karşılayacak bir siteden gervit
Evet takilio ara sıra ama tülü çok geniş olduğu için nadiren takilio şuana kadar 1 kere takildi
1 kere 2 kere 3 kere derken bir bakmışsınız ayağı kangren olmuş parmağı kangren olmuş ☺

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Tüneği bugünlük cıkarmıs gıbı değilde zaten kafeste yer olmadıgı ıcın takmamışsınız bence

Dryyyyyy

Paylaşımcı
Kuşları takas edecek bı eşya olarak gormeyın ya lütfen bakamayanlar hıc bu işlere girmeyın bı zahmet kendınıze başka eğlenceler bulun.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Neyse arkadaşlar gönülden sahiplenmek adına elimden geleni yaptım. Ama vermek istemiyor. Sanırım sahiplendirmek isteyende çıkmaz. Diğer konular askıda kalıyor. Bu nedenle bu konuyu kilitliyorum. İnşallah o cana en azından güzel bakarlar. Tek temennim bu🙏🏼

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Semiha vermek isterdim ama işte oğlum hem vermek hem vermeyeyim diyor beyni çok karışdı❤

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Yani erkek istiyorum diyor ve kafes diyor❤ ve ara sıra bana video atmasını söylüyor🥰

eceyasemin

Aktif Üye
Hayatımda hiç böyle 10 yaşında olup erkek kuş ve kafes isteyen birini görmedim. Konuyu kilitler misiniz çok sinir oldum. Resmen dalga geçiyor aklı olan buna kuş vermez zaten.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tek kafesim var onada kuşunuzu koyacağım. Video konusu sınırsız. Kabulse hemen alabilirim.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Siz vermeyi ama sadece vermeyi düşünürseniz bana özelden yazarsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt