• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

İstanbul Kuş sahiplenmek istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Kuşumun tüneği var bugünlüğüne takmadım yarın takıcam❤
Kusura bakmayın lütfen kalbiniz kırılmasın 🤲😔
Tünek olmadan nası su içer😔tellerden mi gelecek? Yemi nasıl yiyor, lütfen tüneği takın, önünüzde yemek var tabak yok😔, ayakkabısız dışarı da gezmeyi deneyin😔lütfen

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Plastik tünekleri önermiyoruz, tahta tünek olmalı. Yanlış anlamazsanız bir şey söylemek istiyorum. Ücretsiz kuş istiyorsunuz üstelik erkek olsun konuşan olsun gibi taleplerde bulunuyorsunuz. Şu anda bir kuşa bile optimal yaşam alanı sağlayamıyorsunuz. Bu kuşun oyuncakları nerede; kalamar kemiği, grit kuş kumu, mineral bloğu nerede? Üzerinde duracağı tüneği bile yok. Kusura bakmayın ama bu şekilde kimse sizi ciddiye alıp da kuş sahiplendirmez.

Allah korusun bu kuşun bir yerinde bir hastalık olsa, ur çıksa, tümor olsa tedavi edilmesi gerekse ne yapacaksınız? Belki binlerce lira verip tedavi ettirebilecek misiniz? Kuşu alıp kafese koymakla bu iş bitmiyor, maalesef şunu anlamakta zorlanıyoruz…

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
herkes maddi durumu yettiği kadar kuşuna bir şeyler sağlamaya çalışıyor. Size hiçbir şekilde ofansif bir yorum yapmak istemiyorum. Fakat şu anki kuşunuzun hayat şartlarını iyileştirmeye çalışmanız gerekirken bir kuş daha sahiplenmeyi saçma buluyorum.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Biz zaten kuşu yeni aldık 1 hafta sonra ona gerekli vitaminleri alıcaz merak etmeyin❤

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Yani sadece kafes ve kuş almak istiyoruz onun dışında her şeyi ben alacağım oğlum bu konularda çok deneyimli o yüzden her şey o biliyor zaten her şeyi alacağız merak etmeyin ❤

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kafes küçük veren olursa kafeside vermesini rica edicem❤
Rica etsem siz bana bu kuşu sahiplendirir misiniz??? Devasa büyük kafesimde var. Tüm vitamin, yem ve aksesuarlarımda mevcut. Bir tek dişi kuşum yok ne dersiniz??? 10 yaşındaki oğlunuzdan çooookk daha deneyimliyimde!!! Rica ediyorum sadece dişi bir kuş yeterli benim için.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Paralı değil bana orta boyutta bir kafes verin ve yanında bir tane erkek muhabbet kuşu olur mu size yemini de veririm lütfen ❤ nerede oturuyorsunuz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Paralı değil bana orta boyutta bir kafes verin ve yanında bir tane erkek muhabbet kuşu olur mu size yemini de veririm lütfen ❤ nerede oturuyorsunuz
Takaslık kuşum yokki. Sadece kafesim var ve sizden dişi kuşunuzu istiyorum. Tamam derseniz yer sorun değil gelip alıcam.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Yani karar veremedim ki oğlum verme diyor üzülürüm diyor ablanın erkek kuşu olsaydı ve kafesi olsaydı alırdım diyor ❤

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yani karar veremedim ki oğlum verme diyor üzülürüm diyor ablanın erkek kuşu olsaydı ve kafesi olsaydı alırdım diyor ❤
Oğlunuz sevinmeli vereceği kuşun devasa büyük kafesi olacak. Kuşunun mutlu olmasını istemez mi?? Çeşit çeşit yemleri olacak vitaminleri olacak ahşap tünekleri oyuncakları olacak. Sevinmesi için çok sebep var.

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
Yani oğlum karar veremedi gel bir hata olacağını söylüyor ama diğer insanlara alışık değil mesela bir kere evimize komşumuz geldi onu çok ısırdı insanlara hiç alışık değil sadece oğluma alışkın yani giderse çok üzülür

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Uzman Mentor
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yani oğlum karar veremedi gel bir hata olacağını söylüyor ama diğer insanlara alışık değil mesela bir kere evimize komşumuz geldi onu çok ısırdı insanlara hiç alışık değil sadece oğluma alışkın yani giderse çok üzülür
Hayati kurtulacagi icin sevinir bence 😊

Zeus

Müdavim
Evet besledim bir tane dişi kuşum var onu eğittim ama kafes konusunda kafes küçük yani verecek olan kafesle vermesini istiyorum oğlum besliyor o kuşumuzu eğitti kuş hakkında çok bilgi sahibi
Kuşu eğittiniz mi, alalı 1 hafta mı oldu? Oğlunuz kuşu çok mu seviyor yoksa kuşu bana verin diyen ilk kişiye hemen “takas yapalım bana büyük kafes ve erkek kuş verin” diyeceğiniz kadar az mı seviyor? 10 yaşındaki bir çocuk bakın üstüne basarak söylüyorum “çocuk” kuş besleme konusunda ne kadar deneyimli olabilir? Velev ki çok deneyimli çocuğunuz kuşlar konusunda, neden alırken erkek ve konuşan bir kuş seçmediniz?

Muhammed Eyyüp

Yeni Üye
İlk aldığımızda petshopcu kuşun erkek olduğunu söyledi ama kız cikti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt